WAAR HET HART VOL VAN IS

KRO-NCRV deelt eerste beelden nieuw seizoen Een Huis Vol

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRVKRO-NCRV deelt eerste beelden nieuw seizoen Een Huis Vol
RTL

Deze zomer krijgen we weer een uniek inkijkje in het leven van grote gezinnen in het nieuwe seizoen van 'Een Huis Vol'. In alweer de zestiende reeks van de populaire documentaireserie zijn de families Blom, Cudogham, Nagelkerke en Wildeman te zien. Wat we kunnen verwachten: heel veel gelach, gejammer én... eieren. 

Het belooft een bijzondere reeks te worden, want na een aantal seizoenen van afwezigheid maakt de familie Nagelkerke uit Oudenbosch weer z'n opwachting. Het gezin is eerder al te zien in het achtste seizoen van het programma en geeft vijf jaar na hun eerste seizoen de kijkers opnieuw een inkijkje in hun leven.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Familie Jelies uit Een Huis Vol nu écht naar Spanje: 'Stil van'
Lees ook

Familie Jelies uit Een Huis Vol nu écht naar Spanje: 'Stil van'

Daarnaast worden er ook twee nieuwe gezinnen geïntroduceerd: de familie Blom uit Bodegraven en de familie Wildeman uit Rotterdam. Priscilla Wildeman is moeder van alle zeven kinderen en vader Lukas van de jongste twee. Inmiddels is hij al zo lang bij het gezin dat ze zich één grote familie voelen en het liefst krijgen ze er nog een achtste kindje bij.

"Te mogen beleven hoe het is om door camera’s gevolgd te worden. Die once-in-a-lifetime kans, naast het feit dat de kinderen en Lukas voor waren, gaf de doorslag om mee te doen", vertelt moeder Priscilla op de website van het programma.

Vader Maarten en moeder Gerdien Blom hebben acht kinderen en zijn weekendpleegouders van een tienerdochter. Tijdens een vakantie in Albanië met vrienden komt hun deelname voor het eerst ter sprake. "Het begon als een grapje van onze vrienden dat we met ons gezin perfect in Een Huis Vol zouden passen", aldus Maarten. "We moesten in eerste instantie heel hard lachen, maar toen ze vertelden dat ze ons daadwerkelijk op zouden geven, is het balletje vrij snel gaan rollen."

Tot slot is de familie Cudogham dus ook van de partij. Het gezin uit Amsterdam maakt zich op voor alweer hun vijfde seizoen. 

Het zestiende seizoen van Een Huis Vol is vanaf maandag 28 augustus te zien bij KRO-NCRV op NPO 1. 

Lees meer over
Een Huis Vol