SAY YOU'LL REMEMBER ME

Taylor Swift verrast dochter van Kobe Bryant tijdens concert

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @vanessabryant/ANPTaylor Swift verrast dochter van Kobe Bryant tijdens concert
RTL

Vanessa Bryant (41), de vrouw van de overleden basketballer Kobe Bryant, heeft haar man donderdagavond op een bijzondere manier herdacht tijdens het concert van Taylor Swift (33) in Los Angeles. De sportman was een grote fan van de zangeres en het is dan ook een beladen avond voor Vanessa en haar dochters. Hier staat ook Taylor zelf op lieve wijze bij stil.

Vlak voor het concert plaatst Vanessa via Instagram Stories de bijzondere outfit die ze voor die avond gemaakt heeft. Fans van Taylor pakken voor haar concerten flink uit en dat is ook precies wat de 41-jarige en haar twee dochters, Bianka (6) en Natalia (20), doen. Zo heeft Vanessa haar spijkerjasje gepimpt met steentjes en de term 'Swiftie', zoals de fans van Taylor worden genoemd. 

© Instagram @vanessabryant

Ook prijkt er op de rug van het jasje een foto van Taylor en Kobe, die zelf een Swiftie was, uit 2015. Daarbij heeft Vanessa een hartvormige patch genaaid, met de woorden 'say you'll remember me' - een verwijzing naar Taylor's hit Wildest Dreams uit 2014 - op de voorkant.

Om het af te maken draagt Vanessa een reeks armbandjes om haar pols, gemaakt door dochter Natalia. Het is traditie tijdens de concerten van Taylor dat fans deze onderling met elkaar ruilen.

© Instagram @vanessabryant
© Instagram @vanessabryant

Via Instagram is te zien dat moeder en dochters de avond van hun leven hebben in het SoFi Stadium. Extra bijzonder is dat de kleine Bianka op het podium mag komen voor een dikke knuffel van Taylor. Ook geeft de zangeres haar hoed, die ze tijdens haar concerten altijd aan een fan geeft als het nummer 22 zingt, aan de dochter van Kobe. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kobe was een grote fan van de zangeres en stond erom bekend haar muziek te draaien als hij de kans kreeg. "Ik denk dat het belangrijk is om te luisteren naar mensen die geweldige dingen doen", sprak hij vol lof vlak voor zijn overlijden in The Jordan Harbinger Show. "Taylor staat al heel, heel lang aan de top van het spel."

Kobe vervolgde: "Het kan me niet schelen of je van haar muziek houdt of niet, kijk naar wat ze doet. Het is beangstigend. Het is ongelooflijk om dat keer op keer voor elkaar te krijgen. Ik probeer er zoveel mogelijk van te leren.”

Basketballer Kobe Bryant stortte op 26 januari 2020 tijdens een helikoptervlucht neer in de buurt van Los Angeles. Hij, zijn 13-jarige dochter Gianna en zeven andere inzittenden kwamen hierbij om het leven.

Taylor komt volgend jaar ook naar Nederland met haar tour, maar de kaartverkoop zorgt voor veel verdriet onder de fans. 

Lees meer over
Taylor SwiftKobe Bryant