GEDULD IS EEN SCHONE ZAAK

Virgin River-actrice deelt teleurstellend nieuws over nieuw seizoen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Netflix Virgin River-actrice deelt teleurstellend nieuws over nieuw seizoen
RTL

Fans van 'Virgin River' kunnen over niet al te lange tijd genieten van het vijfde seizoen van de succesvolle serie, maar helaas stopt daar het goede nieuws. Op dit moment zouden namelijk de opnames van het zesde seizoen in volle gang moeten zijn, maar volgens actrice Alexandra Breckenridge (41), bekend als Mel Monroe, is dat niet het geval. Door de stakingen in Hollywood zijn de opnames nog steeds niet van start gegaan.

"Ik heb altijd heimwee als ik daar ben, maar nu voelt mijn lichaam alsof ik in Vancouver hoor te zijn. Dus het is nogal bizar''

Hoe sneller de opnames van start gaan, hoe sneller we het zesde seizoen kunnen rekenen. Maar als we Alexandra moeten geloven, duurt dat nog wel even. In een Instagram-video vertelt zij dat de opnames momenteel niet kunnen plaatsvinden vanwege de staking in Hollywood waarbij acteurs en schrijvers hun werk hebben neergelegd. 

Virgin River seizoen 5 krijgt twee specials, vanaf deze datum te zien
Lees ook

Virgin River seizoen 5 krijgt twee specials, vanaf deze datum te zien

De opnames zouden nu moeten plaatsvinden in Vancouver. Alexandra is de afgelopen vijf jaar meerdere keren naar Vancouver gereisd voor de opnames en de stad heeft dan ook een speciaal plekje in haar hart. "Ik heb altijd heimwee als ik daar ben, maar nu voelt mijn lichaam alsof ik in Vancouver hoor te zijn. Dus het is nogal bizar'', zo vertelt ze in de video. 

Lees meer over
Virgin River