LEGE BABETTE & BREAKFAST

Joy hoteldebotel na totale leegloop in B&B Vol Liefde: 'Kriebels in mijn buik'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLJoy hoteldebotel na totale leegloop in B&B Vol Liefde: 'Kriebels in mijn buik'
RTL

In 'B&B Vol Liefde' wordt het steeds duidelijker wie wel en wie niet bij Joy past. En zo wordt het bergtopje van de bed and breakfast uitbater een stuk eenzamer wanneer twee van zijn dames vertrekken. Maar rouwig is hij er niet om, want Joy heeft inmiddels kriebels in zijn buik door een van de andere dames.

"Die klik die ik zocht heb ik eindelijk gevonden"

Met maar liefst vier dames is het behoorlijk druk in de harem van Joy. Babette, Esra, Dani en Elise houden de kamers van Joys B&B bezet, maar dat blijft niet lang zo. "Ik voel wel dat er wat verdriet loskomt van de afgelopen dagen", vertrouwt Babette Esra toe. "Ik wil echt even voor mezelf kiezen." Ook Esra komt tot de conclusie dat het met Joy niks wordt. "Wat zijn we hier in godsnaam aan het doen?" De dames komen tot rust bij het idee van naar huis gaan. 

Babette vindt het jammer dat Joy zo weinig los heeft gelaten over zichzelf. "Ik heb zoveel gegeven en als dat van de andere kant niet gebeurt... het is wel belangrijk dat dat in balans is." De dames merken dat de andere twee liefdeskandidaten Joy nieuwe energie geeft. 

Twee nieuwe dames onderweg naar Joy in B&B Vol Liefde: 'Let’s go, we doen het gewoon'
Lees ook

Twee nieuwe dames onderweg naar Joy in B&B Vol Liefde: 'Let’s go, we doen het gewoon'

Esra gaat als eerste het gesprek met Joy aan. "Ik denk dat het voor mij een betere keus is om lekker te gaan", vertelt ze hem. "Ik voel wel een fijne, rustige energie bij jou. Ik weet dat daar een connectie is, maar ik denk wel dat dat meer vriendschappelijk is", beaamt Joy. Ze zijn opgelucht en blij dat ze als vrienden hun wegen scheiden. Esra merkt op dat Joy naar iemand anders toetrekt. "Ik denk wel dat er een bepaalde connectie is tussen jou en Dani." Daar is Joy het wel mee eens. "Dat zou heel goed kunnen, ja", glundert hij. 

Het is druk bij het uitchecken in de B&B, want ook Babette gaat het afscheidsgesprek met Joy aan. "Het is gewoon voor mezelf beter om naar huis te gaan", zegt ze. "Ik vind het wel heel moeilijk, merk ik. Maar het is beter." Joy laat weten dat hij de liefdesconnectie niet voelde en daarom zijn muur omhoog hield. "Ze is een topvrouw, maar ik denk dat we allebei iets anders nodig hebben in ons leven." 

Na het vertrek heeft Joy met de overgebleven dames een picknick. Daar vertelt hij openhartig over zijn zoektocht naar de ware. "De reden waarom ik voor dit avontuur gekozen heb, is omdat ik wel echt de moeder van mijn kinderen probeer te vinden. Daar ben ik wel mee bezig. Ik heb wel altijd gedacht dat ik voor mijn dertigste mijn eerste kinderen zou krijgen." Dani moet even slikken. "Het schrikt me wel een beetje af dat hij dat zo duidelijk erin gooit, maar daar moeten we het nog maar een keer over hebben."

Joy heeft dus een heel toekomstplan voor ogen. "Ik ben ook geen fan van school. Daar wil ik wel extra tijd voor hebben, zodat mijn kinderen daar niet heen hoeven." Joy ziet een community voor zich waarin 'meerdere kinderen opgroeien en activiteiten samen doen'. "Hoe het systeem tegenwoordig in elkaar zit, sta ik gewoon niet achter." Ook daar krijgt Dani de bibbers van. "Ik vind zelf onderwijs wel heel belangrijk, dus ik zou wel gewoon mijn kind naar school sturen", vertrouwt ze later op camera toe aan de kijker. 

(Tekst gaat verder onder de video.)

Dani is nog niet klaar voor kinderen, maar Elise wel. Joy heeft alleen al besloten dat zij niet de vrouw van zijn dromen is. "Ik zie haar niet aan mijn zijde staan." Hij vindt Dani veel interessanter. "Er zijn heel wat momentjes geweest dat ik heel diep oogcontact had met Dani." Zij is dan ook onder de indruk van hem. "Joy wordt eigenlijk steeds leuker. Ik wil nu nog meer van hem weten."

Joy is stiekem al best verliefd op de blonde schone. "Als ik heel eerlijk ben, heb ik al best wat kriebels in mijn buik. Het is voor mij ook een heel erg confusing proces allemaal, maar die klik die ik zocht heb ik eindelijk gevonden. Ik was bijna bang dat het niet zou gebeuren." 

Hoe het afloopt tussen de twee tortelduifjes zie je elke werkdag in B&B Vol Liefde om 20.30 uur bij RTL 4 en Videoland. 

Lees meer over
B&B Vol liefde