NIET TE VOLGEN

Donny Roelvink zou zwangerschap vriendin geheimhouden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDonny Roelvink zou zwangerschap vriendin geheimhouden
RTL

Donny Roelvink (25) is nu alweer een jaartje gelukkig in de liefde. Maar met wie? Dat is de grote vraag. Het stel kiest er bewust voor om hun relatie buiten de schijnwerpers te houden. Wel vertelt de influencer nu wat meer over zijn onbekende liefje in Aran on Tour.

"Ik ben erachter gekomen dat je je geluk niet altijd hoeft te delen"

Er is weinig bekend over de vriendin van Donny, maar hij vertelt nu wel dat ze een 'zacht type' is. "Super, super, superlief", aldus een verliefde Don. 

Hij zegt te hebben geleerd van zijn eerdere relaties. Toen deelde hij wel alles op Instagram en deed zelfs mee aan Temptation Island VIPS. Nu wil hij dat niet meer. Volgens hem is zijn nieuwe vriendin daar ook helemaal niet voor gemaakt. "En dat vind ik heel fijn juist. (...) En ik denk dat het haar ook helemaal geen goed doet als ze wordt aangesproken of als er wat lelijks gezegd wordt." 

Sporten op vakantie: Donny Roelvink vertelt hoe je er plezier aan kan beleven
Lees ook

Sporten op vakantie: Donny Roelvink vertelt hoe je er plezier aan kan beleven

Donny vindt het heerlijk hoe het nu gaat tussen hem en zijn vriendin. "Dat ik thuiskom en mijn telefoon uitzet en kan praten met haar over wat ik gedaan heb. En dat we het niet hoeven laten zien."

Naast dat de identiteit van zijn vriendin geheim is, zou hij het ook niet delen als zij zwanger zou zijn. "Nee, ga ik denk ik niet delen. Waarom, weet je? Het is mooi, maar ik ben erachter gekomen dat je je geluk niet altijd hoeft te delen."

Donny vertelt in Aran on Tour ook over zijn kinderwens, zijn band met zijn ouders en of hij zijn ex Janice Blok nog spreekt. Je ziet het in onderstaande video.

Lees meer over
Donny Roelvink