B&B VOL BOEKINGEN

Debbie uit B&B Vol Liefde overspoeld met boekingen: 'Kan het niet aan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Debbie uit B&B Vol Liefde overspoeld met boekingen: 'Kan het niet aan'
RTL

Of Debbie uit 'B&B Vol Liefde' een man heeft overgehouden aan het programma, weten we nog niet. Maar wat in ieder geval wel zeker is, is dat het programma haar geen windeieren legt. Kijkers willen massaal een nachtje blijven logeren, vertelt ze in 'B&B De Podcast'.

"Ik krijg ze nog niet beantwoord"

In B&B Vol Liefde is te zien dat Debbie veel passie en liefde in haar B&B stopt en dat is de kijkers ook niet ontgaan. Haar kleurrijke B&B valt in de smaak en daardoor wordt ze momenteel overspoeld met boekingen. Het zijn er zelfs zo veel, dat Debbie het niet meer kan bijhouden. 

Debbie heeft wilde plannen met Paul in B&B Vol Liefde: 'Plat op z’n mond zoenen'
Lees ook

Debbie heeft wilde plannen met Paul in B&B Vol Liefde: 'Plat op z’n mond zoenen'

"Ik zat al vol deze zomer, maar ik kan de aanvragen niet aan. Ik heb honderden aanvragen ontvangen", zegt ze. Mensen die nog geen reactie hebben ontvangen, moeten volgens Debbie niet denken dat ze hen negeert. "Ik krijg ze nog niet beantwoord. Ik ben te druk nu met het hoogseizoen."

In zo’n drukke periode is extra hulp welkom. Zeker als het een eventuele nieuwe liefde betreft. Op de vraag of ze inmiddels als hulp heeft van een man, reageert ze: "Eind augustus weet ik het." We zullen dus nog even moeten wachten tot 27 augustus, dan wordt de reünie-aflevering uitgezonden op RTL 4.

Nieuwsgierig naar de hele aflevering van B&B De Podcast? Je kunt 'm hieronder beluisteren. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op dit moment lijkt er nog op dat Debbie warme gevoelens koestert voor Paul, maar de grote vraag is natuurlijk hoelang dat zal duren: 

Lees meer over
B&B Vol liefde