NIET B&BETOVERD

Corina weet Walter niet te betoveren en gaat naar huis in B&B Vol Liefde: 'Hij is goed in vluchten'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLCorina weet Walter niet te betoveren en gaat naar huis in B&B Vol Liefde: 'Hij is goed in vluchten'
RTL

Corina is na het afscheid van Alexandra in 'B&B Vol Liefde' tot bedaren gekomen. Ze is tot de conclusie gekomen dat Walter en zij toch geen match zijn.

"Ik heb wel liefde gevonden, maar niet de liefde van mijn leven"

Corina merkt dat Walter eigenlijk heel gesloten is en niet het achterste van zijn tong laat zien. "Ben een beetje met een dubbel gevoel opgestaan vanmorgen", vertelt ze voor de camera. "Het was gisteren heel mooi bij het vuur, maar ik miste net dat laatste stukje romantiek." Wat de andere dames ook merkten, is Corina nu ook duidelijk geworden: Walter laat zijn ware gevoelens niet zien. "Hij is goed in vluchten."

Ze geeft pardoes haar concurrent en aartsrivaal Alexandra een compliment. "Ik denk dat Alexandra veel meer had willen zeggen dan waar ze de kans voor heeft gekregen. Ik ben ervan overtuigd dat ze daar hele mooie, rake dingen heeft kunnen zeggen. Hij vluchtte voor Alexandra. Wellicht juist omdat Alexandra hem een grotere spiegel kon voorhouden dan ik." Ze denkt dat Walter de band tussen hem en haar meer ziet als een cliënt/coach-verhouding. 

Corina in tranen bij Walter in B&B Vol Liefde: 'Ik ben een heks'
Lees ook

Corina in tranen bij Walter in B&B Vol Liefde: 'Ik ben een heks'

Het is niet anders en Corina vertelt Walter over haar bevindingen. "Ik denk dat mijn tijd hier er wel een beetje op zit", zegt ze tegen hem tijdens een zoveelste wandeling. "Of het dan alleen die aantrekkingskracht is of dat het meer is, daar kan ik m'n vinger nog niet zo goed opleggen. Ik zie je emotie niet, dat hou je allemaal voor jezelf. Herken je dat als ik dat zeg?" Walter staat met zijn mond vol tanden. "Ja, dat voel ik ook wel."

Walter kan zijn vinger er niet opleggen waarom het niet werkt tussen de twee. "Waardoor zo'n klik precies ontstaat, weet ik niet. Het is sowieso het fysieke. De zin om met elkaar het bed in te duiken, vind ik bijvoorbeeld belangrijk. Dat voelde ik niet." 

En dus is het tijd om te gaan. Toch kan het spirituele duo het niet laten om nog een laatste dans in de tuin te doen. "Het afscheid zo met Corina is hoe ik het fijn vind en hoe volwassen mensen afscheid nemen van elkaar", beaamt Walter die twee vrouwen eerder woest heeft zien vertrekken. Corina is geëmotioneerd. "Natuurlijk hoop je hier naar toe te komen en dat je wel de liefde van je leven vindt. En ik heb wel liefde gevonden, maar niet de liefde van mijn leven." En zo blijft Walter na het liefdesavontuur alleen achter.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4. 

Lees meer over
B&B Vol liefde