SAVE THE DATE

Nieuw seizoen Married at First Sight: Match or Mistake in september van start

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLNieuw seizoen Married at First Sight: Match or Mistake in september van start
RTL

Noteer 19 september maar alvast in je agenda, want op die datum gaat het tweede seizoen van 'Married at First Sight: Match or Mistake' van start bij Videoland. Dat heeft de streamingdienst vrijdag bekendgemaakt.

In het gloednieuwe seizoen nemen single mannen en vrouwen opnieuw een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet. Anders dan in het reguliere seizoen van MAFS speelt de groepsdynamiek in Match or Mistake een ontzettend belangrijke rol. Zo kunnen de koppels tijdens speciale stay or leave-ceremonies aangeven of ze het experiment voortzetten, of dat de liefde er voor hen toch niet in zit.

Wichian en Loes uit MAFS zien elkaar nog steeds: 'Fijn dat dit kan'
Lees ook

Wichian en Loes uit MAFS zien elkaar nog steeds: 'Fijn dat dit kan'

Gedragsbioloog Patrick, seksuoloog Steven en (relatie)coach Marianne zijn vanaf het eerste moment betrokken en nemen de intensieve begeleiding van de deelnemers op zich tijdens het gehele avontuur.

Het tweede seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake is vanaf 19 september elke dinsdag en woensdag te streamen bij Videoland. Op 19 september stream je meteen twee afleveringen. Het eerste seizoen stream je al in zijn geheel bij Videoland.

Lees meer over
VideolandMarried at First Sight