UIT HET OOG, UIT HET HART

'Britney Spears en Sam Asghari hebben geen contact meer'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP 'Britney Spears en Sam Asghari hebben geen contact meer'
RTL

Britney Spears (41) en Sam Asghari (29) hebben geen persoonlijk contact meer met elkaar nu het model een scheiding van de zangeres heeft aangevraagd. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite 'US Weekly' op basis van bronnen dicht bij de ex-geliefden. Deze week werd bekend dat het model van de zangeres wil scheiden vanwege 'onoverkomelijke verschillen'.

Volgens US Weekly hebben Britney en Sam enkel contact via hun advocaten. Al het persoonlijke contact is verbroken. De twee trouwden veertien maanden geleden met elkaar.

Sam Asghari ontkent bedreiging Britney Spears: 'Altijd blijven steunen'
Lees ook

Sam Asghari ontkent bedreiging Britney Spears: 'Altijd blijven steunen'

Via social media hebben de twee zich inmiddels allebei uitgelaten over de breuk. Britney zei 'een beetje in shock' te zijn door de aangevraagde scheiding. De komende periode blijft ze 'zo sterk mogelijk', schreef ze in een bericht op Instagram. Op zijn beurt liet Sam weten Britney 'het beste' te wensen.

Voor de zangeres is dit het derde huwelijk dat mislukt. Alleen met haar tweede man, Kevin Federline, heeft Britney twee zoons. De relatie tussen de Princess of Pop en Kevin en hun twee zoons is echter niet goed.

Lees meer over
Britney Spears