OOGAPPELTJE-EITJE

Dit kun je verwachten van de eerste aflevering van het nieuwe Oogappels-seizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© BNNVARADit kun je verwachten van de eerste aflevering van het nieuwe Oogappels-seizoen
RTL

Op 13 september start het vijfde seizoen van 'Oogappels'. Als je benieuwd bent wat er in die eerste aflevering allemaal gaat gebeuren, lees dan snel verder.

"Max, Dina en Tim krijgen een flinke dreun te verwerken"

BNNVARA licht een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen, dat overigens tien afleveringen telt. 'Chris maakt zich op voor zijn vertrek. Hansje voert geen klap uit op school en tussen haar en Merel botert het totaal niet', verklapt de omroep. 

Ook de andere personages krijgen te maken met hoge pieken en diepe dalen. 'Mees heeft eindelijk een eigen plek gevonden en gaat het huis uit. Pip en Jeroen blijken toch wel erg verschillend en Danny kan in Amsterdam zijn draai niet vinden. Max, Dina en Tim krijgen een flinke dreun te verwerken en Erik moet onder ogen zien dat zijn vader hard achteruitgaat.' 

Pak je familieplanner er maar bij! Dit is wanneer Oogappels weer op tv komt
Lees ook

Pak je familieplanner er maar bij! Dit is wanneer Oogappels weer op tv komt

Al met al genoeg te beleven in de levens van de geliefde families. In het vijfde seizoen zijn ook een aantal nieuwe acteurs te zien. Kijkers maken dan kennis met Idriss Nabil, Minne Koole, Janni Goslinga en Ali Ben Horsting.

Je ziet de populaire serie vanaf 13 september wekelijks om 20.30 uur op NPO 1. NPO Plus leden hebben geluk. Zij kunnen vanaf die datum het hele seizoen streamen. 

Lees meer over
Oogappels