JOS THE B&BOSS

Jos uit B&B Vol Liefde had relatie met MAFS-deelnemer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/VideolandJos uit B&B Vol Liefde had relatie met MAFS-deelnemer
RTL

Jos probeert in het tweede seizoen van 'B&B Vol Liefde' nog het hart van Natasja te veroveren. Dat lukt, maar gevoelens vanuit zijn kant blijven uit. Tot grote spijt van Natasja. Van een andere realityster gaat Jos' hart wél sneller kloppen, zo vertelt hij in 'Veronica Superguide'.

"Ze is echt een lieverd"

Jos heeft gedatet met Kimberly, bekend van Married At First Sight. Zij doet in 2020 mee aan het programma. "We hebben een week of zeven gedatet, maar het is uiteindelijk niets geworden. Ze is echt een lieverd, maar het werkte onder andere niet omdat zij nog graag kinderen wil en ik niet meer."

Aan aandacht geen gebrek voor Jos. "Na de uitzendingen kreeg ik zo’n vijftig Facebook-verzoeken per dag, maar daar ga ik zeker niet allemaal mee afspreken. Ik vind het veel leuker om iemand spontaan tegen te komen en een drankje te doen."

Bert van B&B Vol Liefde stelt nieuwe liefde voor
Lees ook

Bert van B&B Vol Liefde stelt nieuwe liefde voor

Aan een ander datingprogramma wil Jos niet meer meedoen, al wordt hij daar nog weleens voor gevraagd. "RTL heeft me benaderd voor het nieuwe programma Samen Uit, Samen Thuis, maar daar heb ik vriendelijk voor bedankt." 

Hoewel het niks is geworden met Natasja, heeft Jos nog wel contact met haar. Hij sluit niet uit dat hij haar nog eens opzoekt. "Ik ga in september golfen met mijn kinderen in Frankrijk, misschien dat ik nog eens langswip. Het is een perfecte plek om op doorreis te gaan."

Het huidige seizoen van B&B Vol Liefde bevalt Jos niet zo goed. "Ik vind het allemaal een beetje too much nu; was dat dansen op Schiphol écht nodig?" Hij hoopt dat de liefde gevonden wordt, maar vindt ook dat sommige kandidaten voor iets anders meedoen aan het datingprogramma. "Nu lijkt het sommige singles en B&B-eigenaren om exposure te gaan. Ze lijken zich toch bewuster van de impact te zijn, ook tijdens gesprekken tussendoor voor de camera."

Bekijk de bewuste Schiphol-dans hieronder.

Het hele interview met Jos is te lezen in Veronica Superguide. 

Lees meer over
B&B Vol liefde