EEN B&BEETJE VERLIEFD

Bert van B&B Vol Liefde stelt nieuwe liefde voor

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/B&B Vol LiefdeBert van B&B Vol Liefde stelt nieuwe liefde voor
RTL

Twee jaar na zijn 'B&B Vol Liefde'-avontuur schiet Cupido raak bij oud-deelnemer Bert Pijpers. De B&B-houder geniet in Nederland van 'heel prettig gezelschap'. En haar naam is... Laura.

"Genieten"

De liefdeszoektocht in het eerste seizoen van B&B Vol Liefde werpt niet z'n vruchten af voor Bert in Frankrijk. Hij weet tijdens de opnames in Saint-Seine niet de vrouw van zijn dromen te vinden. Nu lijkt dat toch het geval te zijn.

Op Facebook deelt Bert een foto met Laura. 'Genieten in de Achterhoek, Doesburg, Doetinchem en morgen door langs de IJssel naar het noorden met heel prettig gezelschap', schrijft hij bij het kiekje, waarbij hij met de status 'voelt zich verliefd' duidelijk maakt dat het om meer dan een vriendschap gaat. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bert uit B&B Vol Liefde na deelname: 'Ik voel me allesbehalve eenzaam'
Lees ook

Bert uit B&B Vol Liefde na deelname: 'Ik voel me allesbehalve eenzaam'

Hoewel hij zijn deelname aan B&B Vol Liefde niet afsluit met een match, heeft Bert aan aandacht geen gebrek na de uitzending. "Ik heb zo’n duizend e-mails ontvangen", laat hij destijds weten. Daar doet hij naar eigen zeggen niks mee; Bert is te druk met z'n bedrijf en heeft geen behoefte aan.

Ook maakt Bert na zijn deelname kenbaar 'voorlopig geen vrouw meer om me heen te willen'. Daar blijkt nu dus verandering in te zijn gekomen. 

Het vertrek van Tamara uit de B&B van Martijn in Thailand maakt veel tongen los. Hoe kan dit? Is Martijn echt zo'n hork? En hoe ging het daarna?

Lees meer over
B&B Vol liefde