B&B zonder liefde

Bert uit B&B Vol Liefde na deelname: 'Ik voel me allesbehalve eenzaam'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/B&B Vol LiefdeBert uit B&B Vol Liefde na deelname: 'Ik voel me allesbehalve eenzaam'
RTL

In 'B&B Vol Liefde' maakten we vorig jaar kennis met Bert (60). Hij runt een bed & breakfast in Frankrijk. Kijkers vonden hem 'horkerig' en 'lomp', maar toch krijgt de B&B-eigenaar veel berichten van vrouwen.

"Dan is het gewoon klaar"

Berts B&B is ontzettend in trek na zijn deelname aan het RTL-programma. "Voor mij is het geen ramp geweest en het heeft me wel de nodige publiciteit opgeleverd. De komende maanden concentreer ik me in ieder geval op de gasten die komen. Ik voel me allesbehalve eenzaam", vertelt Bert aan De Telegraaf over het leven na B&B Vol Liefde.

Roxanne uit B&B Vol Liefde geeft gezondheidsupdate
Lees ook

Roxanne uit B&B Vol Liefde geeft gezondheidsupdate

Hij vindt het jammer dat hij zijn grote liefde niet heeft leren kennen tijdens de opnames. "Het was een behoorlijk avontuur met al die dames, maar uiteindelijk is het niets geworden. Dat is natuurlijk spijtig." Voor Bert was al snel duidelijk dat de vrouw van zijn dromen niet naar Frankrijk was afgereisd. "Op een zeker moment was het voor mij wel duidelijk dat er geen geschikte kandidaat bij zat. Dan is het gewoon klaar."

Toch zijn er genoeg vrouwen die een beschuitje willen eten in het Franse Saint-Seine, maar in zo'n breakfast heeft Bert geen trek. "Ik heb zo’n duizend e-mails ontvangen. Ik heb er eerlijk gezegd niets mee gedaan. Ik heb het gewoon te druk met mijn bedrijf en ik had ook niet de behoefte om me in alle correspondentie te verdiepen", vertelt de nuchtere B&B-eigenaar.

Deze zomer komt RTL met een nieuwe reeks van het datingprogramma. De nieuwe kandidaten hebben Bert gebeld over zijn ervaring. "Ik heb hun vragen keurig beantwoord. Kijk, het is maar net hoe je er zelf in staat en welke verwachtingen je hebt. In het eerste seizoen is er uiteindelijk geen relatie uit gerold tussen B&B-uitbaters en de vrijgezellen die zich hadden aangemeld."

In de video hieronder stellen de nieuwe B&B-eigenaren die op zoek zijn naar de liefde zich aan je voor.

Lees meer over
B&B Vol liefde