vol liefde het nieuwe jaar in

Dít zijn de 11 deelnemers aan B&B Vol Liefde 2022

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDít zijn de 11 deelnemers aan B&B Vol Liefde 2022
RTL

Er komt een spiksplinternieuw seizoen van 'B&B Vol Liefde’ aan! Alle deelnemers (elf maar liefst) verlieten Nederland om in een ander land hun dromen na te jagen en een bed and breakfast te beginnen. Vrijdagavond stelden ze zich voor in de speciale aflevering 'B&B Vol Liefde - De Aftrap'. Wij hebben de eigenaren voor je op een rij gezet.

Eén ding is zeker, ze missen allemaal die ene speciale persoon om hun leven mee te delen. Met wie ze gezellig op pad kunnen, kunnen sparren, romantische avonden kunnen beleven en naast wie ze ’s morgens wakker kunnen worden. De tijd om de ware tegen te komen ontbreekt en daarom hebben zij zich aangemeld voor het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde, dat komende zomer te zien zal zijn bij RTL 4. De presentatie van het programma is wederom in handen van Art Rooijakkers.

Op dit moment kunnen alle vrijgezellen in Nederland zich aanmelden voor één van de elf deelnemers. Iedere B&B-eigenaar krijgt uiteindelijk een aantal vrijgezellen op bezoek om uit te vinden of de liefde van hun leven hiertussen zit. 
 

Jacob uit B&B Vol Liefde doet zijn kant van verhaal over breuk
Lees ook

Jacob uit B&B Vol Liefde doet zijn kant van verhaal over breuk

Astrid (48) - Oostenrijk

Astrid ging op jonge leeftijd naar Oostenrijk op vakantie. Ze riep toen al dat ze daar ooit een eigen pension zou openen, nu runt ze haar B&B met haar twee kinderen. Ze is geregeld in de bergen te vinden om te wandelen en te skiën. Astrid is heel handig en heeft geen man nodig voor de klusjes in huis, maar verlangt naar een arm om zich heen. Ze wil graag een man leren kennen die sterk in zijn schoenen staat, haar tegengas kan geven en empathisch is.

Astrid© RTL/Videoland
Astrid

Denise (30) - Spanje

In het zonnige dorpje Órgiva, in het zuiden van Spanje, runt de ambitieuze Denise een vakantiecomplex met een groot aantal appartementen. Denise heeft het ondernemen al op jonge leeftijd onder de knie gekregen. Ze is een echte dierenvriend en maakt graag lange wandelingen met haar hond Joey. De sportschool is haar tweede thuis en ze hoopt dat haar toekomstige partner ook sportief is. Ze is op zoek naar een ambitieuze en hardwerkende man met wie ze haar leven kan delen.

Denise© RTL/Videoland
Denise

Hans (54) - Italië 

In 1990 vertrok de charmante Hans voor zes weken naar Italië om daar de taal te leren. Hij voelde zich gelijk thuis en heeft het land van pizza en pasta niet meer verlaten. Hij is dol op lekker eten en reist graag naar verre landen. Hij is een liefhebber van planten en bomen en heeft van deze passie zijn werk weten te maken. Naast zijn droombaan binnen de plantenbusiness is hij in 2008 een prachtige B&B begonnen in Toscane. Hans mist de romantiek in zijn leven. Hij zou niets liever willen dan kennismaken met een romantische dame die samen met hem de B&B wil runnen.

Hans© RTL/Videoland
Hans

Hans (59) - Frankrijk

De muzikale rocker vertoeft sinds 2001 in de bossen in het toeristische zuiden van Frankrijk. Hij is eigenaar van een B&B die bestaat uit twee riante vakantiehuizen, twee mooie B&B-kamers en een kleine boerencamping. Daarnaast is hij eigenaar van een manage en organiseert hij trektochten voor zijn gasten. Paarden zijn een enorme passie van Hans en hij zou het leuk vinden als een dame deze passie met hem deelt. Hij wil graag weer verliefd worden en zoekt een goede gesprekspartner om het heerlijke Franse bourgondische leven mee te delen.

Hans© RTL/Videoland
Hans

Natasja (48) - Frankrijk

Natasja woont op het platteland in Frankrijk, waar ze een watermolen heeft gekocht en omgetoverd tot een stijlvolle B&B. Ze vertrok uit Haarlem, waar ze zich omringde met een groot sociaal netwerk en een succesvolle carrière, en vond haar rust in Frankrijk. Ze heeft veel nieuwe vrienden gemaakt, maar mist een diepere connectie met een liefdespartner. Ze hoopt een man met sprankelende ogen te ontmoeten die haar weer de liefde kan laten zien.

Natasja© RTL/Videoland
Natasja

Ted (67) - Madeira

De opgewekte en zorgzame Ted heeft al op meerdere plekken op de wereld gewoond, maar geniet nu op het bloemeneiland Madeira. Ted gaat er graag op uit, heeft een groot netwerk aan vriendinnen en Ted verschijnt overal met een lach op haar gezicht. Ze verzorgt haar gasten tot in de puntjes, maar zou ook heel graag een man gelukkig willen maken. Ze zoekt een actieve man die haar
genegenheid, geborgenheid en liefde kan bieden en met wie ze samen van het leven kan genieten.

Ted© RTL/Videoland
Ted

Martijn (30) - Portugal

De reislustige Martijn heeft sinds 2017 een minihotel, waar zijn ouders ook werken, aan de prachtige Portugese westkust. Al op jonge leeftijd raakte hij geïnteresseerd in andere culturen en talen. Dit verklaarde ook zijn keuze om toerisme te studeren en op verschillende plekken op de wereld te gaan wonen. Nu is hij gelukkig in Portugal en zoekt hij een actieve dame bij wie hij zichzelf kan zijn.

Martijn© RTL/Videoland
Martijn

Noes (69) - Spanje

Noes woont aan de wonderschone Spaanse costa. Zijn B&B The Dancer heeft hij vernoemd naar zijn succesvolle danscarrière. Naast ballet houdt hij enorm van zingen en heeft hij een druk sociaal en sportief leven. Door zijn bedreven carrière als choreograaf had hij weinig tijd voor de liefde. Inmiddels heeft hij meer dan genoeg tijd en hij zou dan ook graag een maatje willen vinden om zijn leven mee te delen. Hij zoekt een sportieve man met karakter, humor en een avontuurlijke geest.

Noes© RTL/Videoland
Noes

Mireille (54) - Marokko

Deze globetrotter, die over de hele wereld heeft gewoond, is sinds een jaar in het magische Marrakesh beland. Ze is ayurvedisch chef geweest en heeft hierdoor haar liefde voor spiritualiteit ontdekt. Haar plan is om in het voorjaar een wellnessresort te openen. Ze wil haar leven delen met een avontuurlijke man, die ook houdt van reizen, golfen en lekker eten. Ze hoopt op een man die ‘down to earth’ is maar wel iets met spiritualiteit heeft.

Mireille© RTL/Videoland
Mireille

Herman (62) - Ierland

De goedlachse Herman kwam voor de rust naar Ierland. Hij had in Nederland een eigen lasbedrijf en zag daar geen uitdagingen meer in. Vissen was altijd al een grote hobby van hem en na een visvakantie in Killaloe werd hij verliefd op het kleine dorpje en het betoverende landschap. Hij besloot Nederland te verruilen voor Ierland. Hij organiseert daar visvakanties en wandeltochten en heeft hierbij vier kamers te huur in zijn eigen B&B FisHERMAN. Hij gaat er graag op uit, maar vindt het jammer dat hij dit niet met een leuke vrouw kan delen.

Herman© RTL/Videoland
Herman

Richard (50) - Portugal

Na 37 jaar gewerkt te hebben als kokkelvisser op Texel, vond de energieke en stoere Richard dat het tijd werd om meer uit het leven te halen. Hij verruilde het regenachtige Nederland voor het zonnige Portugal, waar hij sinds augustus de trotse eigenaar is van een ware glamping en een riante villa. Hij is nog druk aan het verbouwen, maar hoopt in het voorjaar van 2022 de deuren te openen met een lieve vrouw aan zijn zijde. Hij heeft een zelfstandige dame nodig die houdt van een goed gesprek en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.

Richard© RTL/Videoland
Richard
Lees meer over
B&B Vol liefde