niet de ware jacob

Ex-vriendin Jacob uit B&B Vol Liefde noemt hem 'gevaarlijk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/B&B Vol LiefdeEx-vriendin Jacob uit B&B Vol Liefde noemt hem 'gevaarlijk'
RTL

Na de verbroken relatie met Carla kan Jacob, bekend van 'B&B Vol Liefde', zijn hart flink luchten in de media. In gesprek met Wilson Boldewijn (46) van 'De Telegraaf' vertelt Jacob wat er voorafging aan de breuk.

"Haar zus was een soort bodyguard geworden die tussen ons in ging staan"

De relatie staat volgens Jacob al weken 'onder spanning' als de bom definitief barst. Nadat Carla een week eerder al de relatie verbreekt en de twee het weer bijleggen, ziet de b&b-eigenaar geen toekomst meer voor zich met haar. Er waren al 'bepaalde conflicten' bij het stel, maar opmerkingen van Carla's zus dat hij autistisch is, lijkt hun relatie uiteindelijk de das om te doen.

Carla is volgens Jacob ook niet voor de poes. Na drie weken ontstonden al de eerste scheuren in de relatie. Hij wil geen vuile was buiten hangen, maar: "Ze begon enorme 'jaloersheidsaanvallen' te vertonen. Ik had vriendinnen op bezoek en die wilden helpen, en dat is iets wat haar tegenstond. Daar kwam de eerste grote ruzie van. Ze heeft die dames beschuldigd en vernederd."

Bom barst tussen Jacob uit B&B Vol Liefde en Carla: 'Hij zet me uit huis'
Lees ook

Bom barst tussen Jacob uit B&B Vol Liefde en Carla: 'Hij zet me uit huis'

Jacob ontkent verder dat Carla op stel en sprong zijn riante onderkomen onder de Portugese zon moest verlaten. Carla claimt op social media dat ze een korte deadline had, maar dat weerspreekt hij. "Ik heb alleen gevraagd of haar zus dezelfde dag weg zou gaan." Met 18 kubieke meter aan spullen die ze heeft meegenomen uit Nederland onder de arm, heeft Carla inmiddels een nieuw onderkomen gevonden.

Misschien maar beter ook, want na het verbreken van de relatie gaat het volgens Jacob al helemaal mis. "Toen bedacht ze onaardige dingen en was ze onaardig en moeilijk. Ze zei dat ik gevaarlijk was. Haar zus was een soort bodyguard geworden die tussen ons in ging staan, terwijl daar geen noodzaak voor was."

Twee maanden geleden leek alles nog koek en ei in de b&b van Jacob: 

Lees meer over
B&B Vol liefde