B&B VOL RUZIE

Bom barst tussen Jacob uit B&B Vol Liefde en Carla: 'Hij zet me uit huis'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/B&B Vol LiefdeBom barst tussen Jacob uit B&B Vol Liefde en Carla: 'Hij zet me uit huis'
RTL

Heel Nederland leerde Jacob (60) kennen in het zomerse datingprogramma 'B&B Vol Liefde'. De liefde vond hij niet in het programma, maar daarna wél. Het gaat om de 54-jarige Carla. Alles leek koek en ei. Na een maand trok ze al bij hem in, maar nu is de boel ontploft en zet Jacob Carla zijn huis uit, beweert zij.

"Kamers waar mijn spullen staan op slot doen"

In een Facebook-groep voor Nederlanders en Belgen in Portugal is te lezen dat Carla met bloedspoed een nieuwe woonruimte zoekt. 'Ik moet voor dinsdagavond 14 december weg bij Jacob', schrijft ze. 'Weet iemand betaalbare woonruimte in de buurt van Albufeira voor mij?' vraagt ze.

Jacob en nieuwe vriendin sneren naar vier dames uit B&B Vol Liefde
Lees ook

Jacob en nieuwe vriendin sneren naar vier dames uit B&B Vol Liefde

Iemand vraagt zich in de reacties af wat er in hemelsnaam gebeurd is waardoor Jacob zo boos op haar is. Daarop zegt Carla: 'Wat heeft hij gedaan om mij boos te maken? Mijn motorhelm verstoppen, kamers waar mijn spullen staan op slot doen en geen medewerking geven. Alles saboteren, maar wel eisen dat ik voor middernacht weg ben.'

En dat terwijl het kort geleden allemaal nog koek en ei leek tussen Jacob en Carla. Toen spraken we ze zelfs nog. Hieronder vertellen ze over hun ontmoeting.