vol van de liefde

Roxanne en Mitch uit B&B Vol Liefde kunnen elkaar niet loslaten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© B&B Vol LiefdeRoxanne en Mitch uit B&B Vol Liefde kunnen elkaar niet loslaten
RTL

In Roosendaal probeerden meerdere mannen Roxanne het hof te maken in 'B&B Vol Liefde', maar ondanks hun goede bedoelingen wisten alleen 'beunhazen' Theun en Mitch het langer dan een paar dagen vol te houden. En met laatstgenoemde heeft de Brabantse nog altijd contact. 

"We hebben nog steeds wel contact en we zien wel"

Hoewel Roxanne met zowel Theun als Mitch een klik had, vond ze uiteindelijk Theun toch iets te zachtaardig en besloot hem als laatste naar huis te sturen. Eenmaal alleen met Mitch bleek echter dat ook hij het vuur niet in haar kon aanwakkeren... "Dat kwam ook wel doordat we allebei heel moe waren", geeft Roxanne nu toe in gesprek met De Telegraaf.

Daarnaast werd ook de chemie volgens de onderneemster gedurende de opnames plaatsvonden steeds minder. "In het begin was dat er meer", vertelt ze. "We dachten daarom ook: 'Als we straks weer in ons oude ritme zitten, houden we contact.'"

Caroline uit B&B Vol Liefde begint (met Roosje) aan nieuw hoofdstuk
Lees ook

Caroline uit B&B Vol Liefde begint (met Roosje) aan nieuw hoofdstuk

Aan die belofte hebben ze zich zeker gehouden. Mitch is zelfs nog een keertje langs geweest in Roosendaal bij haar en Pumpkin - mét Theun en Romana, dat wel. "We hebben nog steeds wel contact en we zien wel. Het is niet zo dat ik denk van: 'Dit wordt nog wat', maar het meeste contact heb ik nog wel met Mitch."

Ook zijn er genoeg mannen die in haar DM sliden. Soms ontvangt ze zelfs hele liefdesbrieven, vertelt ze: "Ik vind het heel cool dat ze dat doen, dat ze echt zichzelf openstellen en een hele brief sturen met waarom ze voor mij de perfecte man zijn. Maar ze hebben echt maar tien procent van mij gezien, dus om daar dan al helemaal door overtuigd te zijn dat ik hun perfecte vrouw ben... dat is ook weer een beetje overdreven."

Caroline uit Oostenrijk is ook nog altijd single, daarnaast heeft ze onlangs ook haar B&B moeten verkopen. Hoe dat precies zit, legt ze zelf uit in onderstaande video: