JE OOSTENRIJK REKENEN

Caroline uit B&B Vol Liefde begint (met Roosje) aan nieuw hoofdstuk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLCaroline uit B&B Vol Liefde begint (met Roosje) aan nieuw hoofdstuk
RTL

Miljoenen mensen hebben deze zomer 'kennisgemaakt' met de gezellige Caroline. Zij was te zien in het programma 'B&B Vol Liefde', waar in ze op zoek ging naar de liefde. In haar Oostenrijkse bed and breakfast kwamen vier mannen langs. En hoewel het even leek dat ze daar oud ging worden met Eric, gingen de twee toch uit elkaar. Later bleek dat ze haar B&B noodgedwongen moest verkopen. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk.

"Het boek wordt steeds interessanter"

Mede door de coronacrisis verliep het avontuur in Oostenrijk voor Caroline anders dan verwacht en gehoopt. Toen ze haar prachtige pand voor een goed prijsje kon verkopen, besloot ze er maar op in te gaan.

B&B Vol Liefde-ster Caroline moet noodgedwongen B&B verkopen
Lees ook

B&B Vol Liefde-ster Caroline moet noodgedwongen B&B verkopen

Inmiddels is Caroline, samen met hond Roosje natuurlijk, ook weer terug in haar moederland. En sterker nog: ze heeft een hartstikke leuk appartement op de kop getikt. 'Het is officieel; sinds vandaag de trotse eigenaresse van een geweldig appartement in Alkmaar. Op naar een nieuw hoofdstuk en nieuwe avonturen! Het boek wordt steeds interessanter', schrijft Caroline bij een foto op haar Instagram. Eerder liet Caroline al weten dat ze een opleiding tot vastgoedstylist wil volgen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In B&B Vol Liefde leerden we Caroline kennen als een empathische vrouw, die het moeilijk vond om mannen af te wijzen. Toch gaf ze Jeroen, samen met Roosje, de bons. In de video hieronder zie je dat moment nog eens.