het ijs breken

Debbie uit B&B Vol Liefde is volop aan het daten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/B&B Vol LiefdeDebbie uit B&B Vol Liefde is volop aan het daten
RTL

Debbie uit het eerste seizoen van 'B&B Vol Liefde' heeft eindelijk haar vierde 'C' gevonden. Hoewel er geen liefde opbloeide in Casa Santangelo, heeft de Italiaanse Cupido nu tóch raak geschoten. Dat onthult de B&B-eigenaresse in gesprek met 'De Telegraaf'.

"Het enige wat ik kan vertellen is dat het geen gast is geweest van Casa Santangelo"

Debbie zag vier mannen komen - én weer gaan - tijdens haar deelname aan B&B Vol Liefde. Helaas voldeden Melvin, Pascal, Jelmer en Chris allemaal niet aan haar strenge eisen. Debbie zocht namelijk naar diepgang, en die was ver te zoeken volgens de 'ijskoningin'. "Het lastige voor mij was dat ik normaal heel snel vanuit mijn intuïtie weet of iets gaat werken of niet. Vrij snel in het begin wist ik dat het er voor mij niet tussen zat", blikt ze terug op het avontuur.

"De challenge was om mij daar even goed voor open te stellen en even goed proberen iets te vinden, en dat is dus niet gelukt uiteindelijk."

Jacob en nieuwe vriendin sneren naar vier dames uit B&B Vol Liefde
Lees ook

Jacob en nieuwe vriendin sneren naar vier dames uit B&B Vol Liefde

Nu dus wel? "Er is wel iemand in het bijzonder ja", aldus Debbie aan de krant. Over wie haar hart heeft veroverd, houdt ze haar lippen stijf op elkaar. Het is namelijk nog erg pril allemaal. "Het enige wat ik kan vertellen is dat het geen gast is geweest van Casa Santangelo", aldus de onderneemster. Debbie onthult tijdens het gesprek wel dat haar nieuwe vlam niet de enige is geweest die interesse in haar toonde. "Er zijn echt heel veel berichten na afloop van het programma geweest, honderden - misschien wel duizenden, ik heb ze niet geteld, met hele leuke berichten van heren." 

Jacob had het gedurende de opnames eveneens niet makkelijk met zijn vier vrouwen, maar ook hij is nu gelukkig in de liefde: