Tindermatch

Vincent uit B&B Vol Liefde is verliefd: 'Het voelde gewoon goed'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/B&B Vol LiefdeVincent uit B&B Vol Liefde is verliefd: 'Het voelde gewoon goed'
RTL

In het programma 'B&B Vol Liefde' konden we deze zomer zien hoe B&B-eigenaar Vincent eindigde met Monique. De twee leken gelukkig met elkaar, maar kwamen er helaas na de opnames achter dat er toch geen liefdesklik was. Toch gaat Vincent geen eenzame kerst tegemoet: hij blijkt namelijk een nieuwe vriendin te hebben, genaamd Jessica, laat hij weten aan RTL Boulevard.

"Het is nog heel pril, dus we zien gewoon hoe het loopt"

Vincent vertelt dat hij Jessica al voor het programma kende. "Ik heb haar via Tinder leren kennen. We zouden een keertje uit eten gaan, maar dat viel toen toch een beetje dood en de afspraak ging niet door." Daarna is het tijdje stil geweest tussen de twee, totdat Jessica Vincent plotseling voorbij zag komen met een oproep voor B&B Vol Liefde. "Ze heeft toen wel getwijfeld of ze zich moest opgeven, maar ze voelde zich niet prettig met al die camera’s erbij", aldus Vincent.

Vonk tóch niet overgeslagen tussen Vincent en Monique uit B&B Vol Liefde
Lees ook

Vonk tóch niet overgeslagen tussen Vincent en Monique uit B&B Vol Liefde

Toen aan het einde van het eerste seizoen bleek dat Vincent en Monique niet samen verder gingen, nam Jessica alsnog contact op met Vincent. De twee raakten weer volop aan de praat en uiteindelijk stelde Jessica spontaan voor om voor vijf dagen een ticket te boeken naar Italië. "We hadden daarvoor ook al met elkaar gevideobeld en konden heel goed met elkaar praten, dus dan weet je eigenlijk al wel dat het goed zit. Het voelde gewoon goed. En het was eigenlijk heel gezellig en aan het einde van de vakantie kwamen we tot de conclusie dat we elkaar wel heel leuk vonden", vertelt Vincent.

Omdat Jessica in Nederland woont en werkt en Vincent in Italië zijn eigen B&B heeft, hebben ze op dit moment een langeafstandsrelatie. Maar dat betekent niet dat ze elkaar weinig zien: volgens Vincent ziet hij haar binnenkort in Italië en gaat hij in december naar Nederland voor de feestdagen. In februari gaan ze zelfs samen een marathon lopen in Sevilla. Hoe ze het op de lange termijn gaan regelen, weet hij nog niet. "Het is nog heel pril, dus we zien gewoon hoe het loopt."

Monique en Vincent waren overigens niet het enige B&B-koppel dat na de opnames uit elkaar ging: