'onzichtbare ziekte'

Roxanne uit B&B Vol Liefde geeft gezondheidsupdate

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© B&B Vol LiefdeRoxanne uit B&B Vol Liefde geeft gezondheidsupdate
RTL

De hardwerkende Roxanne uit 'B&B Vol Liefde' kwam er vorig jaar tijdens een ziekenhuisbezoekje achter dat ze kampt met fibreuze dysplasie, een zeldzame chronische botziekte in haar hoofd. Inmiddels is haar ziekte stabiel, zo vertelt ze in gesprek met 'LINDA.nl'.

Ik hoop dat ik er zo lang mogelijk mee kan leven"

"Het is ook bizar hoeveel reacties ik van mensen heb gekregen hierover, mensen zijn zo dankbaar dat ik over een 'onzichtbare' ziekte heb verteld. Dat ik nooit verwacht", vertelt Roxanne, die ook op social media erg openhartig is over haar gezondheid. En wat haar ziekte betreft: "Ik weet niet hoe het gaat lopen. Ik hoop dat ik er zo lang mogelijk mee kan leven."

Astrid uit B&B Vol Liefde: 'Ik ben te direct voor Oostenrijkse mannen'
Lees ook

Astrid uit B&B Vol Liefde: 'Ik ben te direct voor Oostenrijkse mannen'

De onderneemster blik tijdens het gesprek ook terug op B&B Vol Liefde, dat ze een 'leerzaam avontuur' noemt. "Ik had mezelf voor het blok gezet, besefte ik tijdens de opnames. Ik ben geen goeie dater, ik ging bijna nooit op tweede date omdat ik dan geen zin of tijd meer had. De mannen kwamen bij mij aan en ik zag meteen: dit zijn niet mijn types."

Ze is zichzelf dan ook tegenkomen tijdens de opnames. Roxanne vertelt: "Het lag echt niet aan hen, maar aan mij. Ik sloot me af, ook omdat mijn vorige relatie niet zo leuk is geëindigd. Maar dat afsluiten kón dus niet. Ik moest me nu wel openstellen en ze een eerlijke kans geven, omdat ze er wel een aantal dagen zouden zijn. Een goede les voor me."

Lees meer over
B&B Vol liefde