COMING HOME

Rapper Diddy kondigt nieuw album aan: 'RnB leeft!'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRapper Diddy kondigt nieuw album aan: 'RnB leeft!'
RTL

Het nieuwe album van Diddy (53) verschijnt op 15 september. De meervoudig Grammy Award-winnaar kondigde de release van 'The Love Album: Off the Grid' dinsdag aan met een minuten durende trailer op zijn socialmedia-accounts.

"R&B leeft!"

"Ik presenteer jullie mijn nieuwe album. 'The Love Album: Off the Grid'", schreef Diddy bij de video. "R&B leeft!" sluit hij af. In de video geeft hij op documentaire-achtige wijze een kijkje in het maakproces van het album. Ook stelt hij zich in de voice-over vragen over onder meer de muziekindustrie en de liefde.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

The Love Album: Off the Grid is de eerste soloplaat van de Amerikaan sinds Press Play uit 2006. Hits die de zanger met nummers van dat album scoorde, waren onder meer Tell Me en Last Night.

Zoon van Diddy opgepakt na wildemansrit
Lees ook

Zoon van Diddy opgepakt na wildemansrit

De artiest, die eigenlijk Sean Combs heet en zichzelf tegenwoordig ook wel Love noemt, tagt in zijn bericht ook verschillende artiesten die hun medewerking aan het nieuwe album hebben verleend. Een aantal van hen zijn ook in de video te zien, onder wie Justin Bieber, Mary J. Blige, Babyface, French Montana, DJ Khaled en 21 Savage.

Lees meer over
DiddySean 'Diddy' Combs