LET'S FLAMINGO!

Monica Geuze nieuw panellid in The Masked Singer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonica Geuze nieuw panellid in The Masked Singer
RTL

Vanaf vrijdag 10 november maken onze oren weer overuren als het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer' begint. Is er een politicus die kan zingen? En op wie slaat nu die ene hint? Het vierkoppige panel worstelt al net zo met wie er schuil gaan achter de prachtige pakken en daarom krijgen ze aankomend seizoen hulp van een gloednieuw panellid: Monica Geuze (28).

"Na mijn deelname vorig jaar als Flamingo vind ik het een grote eer om nu in het panel plaats te mogen nemen"

Vanaf dit vijfde seizoen, wederom onder leiding van presentator Ruben Nicolai, zullen er niet langer twee teams zijn. Elk panellid raadt voor zichzelf. Loretta Schrijver, Carlo Boszhard, Gerard Joling en Buddy Vedder krijgen er dus een concurrente bij.

"Na mijn deelname vorig jaar als Flamingo vind ik het een grote eer om nu in het panel plaats te mogen nemen", aldus Monica. "Ontzettend tof om de samenwerking met RTL uit te breiden met dit project."

Zo houdt publiek onthullingen The Masked Singer voor zich
Lees ook

Zo houdt publiek onthullingen The Masked Singer voor zich

Het vijfde seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november te zien bij RTL 4. Binnenkort beginnen de opnames en zullen de karakters van het nieuwe seizoen bekend worden gemaakt.

Zo klonk Monica en zag ze eruit in The Masked Singer

Lees meer over
Monica GeuzeRuben NicolaiLoretta SchrijverCarlo BoszhardGerard JolingBuddy VedderThe Masked Singer