B&BEZET GEBLEVEN

Eindelijk antwoord: déze B&B Vol Liefde-kandidaten zijn nog steeds samen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLEindelijk antwoord: déze B&B Vol Liefde-kandidaten zijn nog steeds samen
RTL

Acht bed and breakfast-eigenaren hebben zichzelf zeven wekenlang blootgegeven tijdens hun zoektocht naar een nieuwe partner in 'B&B Vol Liefde'. De grote hamvraag is natuurlijk: wie is ook ná de opnames nog gelukkig in de liefde? Dat zien we in de reünie-uitzending. En we kunnen al verklappen: er hangt nog altijd liefde in de lucht. Maar bij wie?

"Als je iemand om je heen kunt vinden die helemaal nooit in de weg loopt, dan is dat heel veel waard"

Walter

Aan Walter de eer om het spits af te bijten. De liefde vond hij gedurende de opnames niet bij Anne, Claudia, Ingrid, Corina of Alexandra. Maar wat blijkt? Ná de opnames heeft Walter wel een speelmaatje gevonden. Annemiek, heet ze. En Walter is hartstikke verliefd op haar. "We hebben een super energetische uitwisseling", zegt hij over Annemiek. Een foto van de twee zie je hieronder.

Annemiek en Walter
Annemiek en Walter

Ook leuk nieuws is er voor Claudia, de langsging in het Franse Troche, bij Walter. "Ik heb een vriendje. Ik heb liefde gevonden", vertelt ze blij. En haar nieuwe vlam heeft ze gevonden door Ingrid, die ook bij Walter is geweest. "Zij heeft mij een nummer gegeven met een profiel. Toen had ik echt van: wauw. Ik voel me echt verliefd."

Joy

Voor Joy was het bij aankomst van Dani in Spanje meteen duidelijk dat zij bij hem hoort. Maar is dat een paar maanden na de opnames ook nog het geval? "Ja, we zijn nog samen", vertelt een blije Joy. "Ik vind het heel fijn hoe goed en diep wij met elkaar communiceren. Dat het zo heeft mogen eindigen, daar ben ik heel dankbaar voor."

Joy en Dani© ANP
Joy en Dani

En ook Elise, die naar Spanje ging voor Joy, is nog gelukkig in de liefde met Joys vriend Emilio. De twee wonen nog altijd samen. En ze willen ook hun eigen bed and breakfast openen. Op Mount Joy? Nee, dat niet. "We willen naar Toscane", zegt ze.

Martijn

In Hua Hin verliep de zoektocht naar liefde niet zo soepel voor Martijn. Hij kwam er eigenlijk vooral achter dat hij het wellicht te druk heeft gehad om een partner te vinden. En hoewel de in Thailand woonachtige Martijn geen vrouw aan zijn zijde heeft, heeft hij wel genoten van het avontuur. En hij heeft zijn lesjes geleerd. "Ik ben mezelf aardig tegengekomen", aldus Martijn.

Marian

In de Dynasty-villa van Marian was het constant gezellig. Uiteindelijk bleef Ed over, maar of de twee nog samen zijn? Helaas, dat is niet het geval. Marian is nog wel in haar auto gestapt om Ed op te zoeken in Noordwijk. Ed heeft het als een prettige dag ervaren, maar van beide kanten bleef het échte gevoel van liefde uit. "Ik mag Ed ontzettend graag, maar er moet even iets meer zijn", aldus Marian. "Als vrienden ja, geweldig. Maar zo was het ongeveer." En wat ontbrak er dan? "Die vlinders. Dat vond ik wel heel jammer eigenlijk."

Marian en Ed© RTL
Marian en Ed

Bram

Op zijn Zweedse boerderij raakte Bram een beetje overdonderd door alle vrouwelijke aandacht. Uiteindelijk ging zijn hart sneller kloppen van Carolien. Na de opnames bleef zij dan ook nog even op zijn erf. Maar toen zij terug naar Nederland ging, ging het mis. Bram bleek haar niet genoeg te missen. "Er miste bij mij toch de verliefdheid", legt Bram uit. Hij heeft met Carolien een goed gesprek gevoerd daarover. "We hebben een hele leuke tijd gehad. Na die twee weken ben ik teruggegaan naar Nederland. Toen merkte ik ook wel dat er iets was. Bram bleek mij niet genoeg te missen." Een verdrietige boodschap voor Carolien, want zij miste hém wel. Toch heeft ze inmiddels wel vrede met de situatie. "Ik wil ook een man die honderd procent voor mij gaat." En heel belangrijk: de twee zijn goed uit elkaar gegaan en hebben soms nog steeds contact.

Bram en Carolien© RTL
Bram en Carolien

Petri

In het Franse Monclar heeft Petri vier mannen over de vloer gehad. En vier keer bleek het (vrij snel) geen match te zijn. "Ik heb ervan genoten", zegt ze over haar liefdesavontuur. "Ik heb van de mannen genoten. En ik heb heel veel gelachen." Maar de liefde, die heeft Petri nog niet gevonden. Ze blijft wel degelijk in de liefde geloven. "Ik geloof zeker dat er iemand kan zijn met wie het wel klikt, ja." En Olaf, die langsging bij Petri, heeft overigens wél de liefde gevonden.

Leendert

In de Belgische Ardennen brachten zeven vrouwen een bezoek aan Leendert. Slechts één van hen liet zijn hart een beetje sneller kloppen; de vrolijke Thalia. "Na de uitzending hebben we nog een week of drie weer heel veel plezier gehad", begint Leendert te vertellen. "Maar toch kwam er bij mij een twijfel", vervolgt hij. "Teveel temperament, dat zei hij", reageert Thalia. Bepaalde woorden van Thalia zijn bij Leendert hard binnen gekomen, zegt ze. "Er waren gewoon best wel een paar meningsverschillen. Als er voldoende chemie is, dan stap je daar overheen", aldus Leendert. Maar dat is de twee dus niet gelukt.

Leendert en Thalia© RTL
Leendert en Thalia

Debbie

In Spanje liep Paul al vanaf het begin rond in de bed and breakfast van Debbie. En hij bleef ook als laatste. De twee kregen zelfs verkering. Maar hoe is dat nu? Nederland kan opgelucht ademhalen, want Debbie en Paul zijn nog altijd hartstikke gelukkig met elkaar. "Het was een enorme rollercoaster", zegt Paul over de afgelopen periode. "Als je iemand om je heen kunt vinden die helemaal nooit in de weg loopt, dan is dat heel veel waard. Ik ben heel erg blij", zegt Debbie. "We zijn twee blije senioren-eitjes."

Debbie en Paul© RTL
Debbie en Paul
Lees meer over
B&B Vol liefde