B&B VOL HERINNERINGEN

Genieten: de meest spraakmakende B&B Vol Liefde-fragmenten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© B&B Vol Liefde/VideolandGenieten: de meest spraakmakende B&B Vol Liefde-fragmenten
RTL

Zeven weken lang hebben we elke werkdag kunnen genieten van de pauw van Walter, de Engelse termen van Suus en het zweethanddoekje van Martijn. Omdat we er geen genoeg van krijgen nog één keer de meest spraakmakende momenten van afgelopen seizoen onder elkaar.

Naakte Olof

Marian neemt Olof en Jan mee naar het strand. Op een gegeven moment wil Olof een duik nemen in het Portugese water. Dat betekent dat hij zijn zwembroek nog even moet aantrekken. Dat doet hij op het strand en daar is Jan niet van gediend. "Vreselijk", noemt hij het. 

Confrontatie Claudia en Anne

Claudia is niet blij met Anne in de B&B van Walter. Anne neemt namelijk woorden over die Claudia tegen haar heeft gezegd. Gelukkig zijn de twee goede vriendinnen en kunnen ze alles tegen elkaar zeggen, al herkent de uitgesproken Anne zich totaal niet in Claudia's verhaal.

Thalia terug bij Leendert in B&B Vol Liefde: 'Het voelt heel goed'
Lees ook

Thalia terug bij Leendert in B&B Vol Liefde: 'Het voelt heel goed'

Hans verknipt boom Petri

Hans denkt in B&B Vol Liefde een klusje te klaren voor Petri. Hij snoeit de boom in de achtertuin van de B&B-uitbaatster. Als ze terugkomt na een date met Olaf is ze not amused. Dit is niet zoals ze het heeft gewild en ze is dan ook 'helemaal niet blij'.

Debbie schaamt zich in de cabrio

Erwin neemt Debbie mee op date. Hij heeft een rode cabrio, maar daar schaamt Debbie zich voor. Ze wil daar niet in gezien worden, dus verbergt ze zich achter haar hoed en sjaal. 

Schreeuwende Ingrid en Walter

Walter en Ingrid zijn voor het eerste met z’n tweeën op pad. Ze besluiten ergens wat te gaan drinken en komen dan een toren tegen waar ze in kunnen klimmen. De twee besluiten naar boven te gaan en daar de longen uit hun lijf te schreeuwen. 

De Engelse termen van Suus

Suus is de derde liefdeskandidaat van Bram in B&B Vol Liefde. Ze is onder de indruk van alles en weet dat samen te vatten in een paar Engelse krachttermen als 'sick' en 'nice'.

Silvana binnen 24 uur weg

Martijn en Silvana zijn geen match, dat merkt Martijn meteen al. Hij stuurt zijn derde liefdeskandidaat, die helemaal naar Thailand is gevlogen, al binnen 24 uur weg.

Corina bekent: 'Ik ben een heks'

Als Corina en Walter het rijk voor zich alleen hebben is het tijd om de diepte in te gaan. Zo vertelt Corina aan hem dat ze een opleiding heeft gevolgd om heks te worden. Ze is inmiddels al 11 jaar ingelijfd.

Afscheid Martijn en Tamara

Als de bom barst tussen Martijn en Tamara, pakt Tamara meteen haar koffer. Het is zelfs zo erg dat er geen afscheid wordt genomen. Tamara vertrekt met stille trom en ook Martijn doet geen moeite om haar gedag te zeggen.

De verkoudheid van Walter

Walter wil graag in alle stilte eten, maar Ingrid mist dat hij vraagt hoe zij daarover denkt. Maar hoe zij dat brengt bevalt Walter niet. Hij mist vrouwelijkheid en zachtheid bij haar. Zij mist juist dat hij interesse heeft in haar gevoelens.

Piemelbos

Debbie heeft eindelijk tijd voor een date met Harry en neemt hem mee naar het 'piemelbos' om eens even flink het ijs te breken. De twee hebben de grootste lol en het is een hoogtepunt van hun tijd samen.

Afscheid Ingrid

Ingrid voelt zich niet meer op haar gemakt bij Walter en heeft besloten naar huis te gaan. Ze pakt het liefste zo snel mogelijk haar spullen als ze hem ziet. Sterker nog: een deel staat al in de auto, klaar voor vertrek. Wanneer Walter terugkomt neemt ze, tot zijn verbazing, acuut afscheid.

De sneer vn Alexandra

Walter heeft Alexandra vertelt dat hij niks voor haar voelt en dus vertrekt ze. Dat doet ze niet zonder nog wat 'sneren' uit te delen, zoals Walter het noemt.

Een aflevering gemist? Of wil je gewoon weer het hele seizoen bingen? Dat kan bij Videoland. Daar is nu ook al de reünie te zien. B&B Vol Liefde: De Reünie is zondag om 20.00 uur ook te zien op RTL 4 en wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers.

Lees meer over
VideolandB&B Vol liefde