WE WERE ON A B&BREAK

Thalia terug bij Leendert in B&B Vol Liefde: 'Het voelt heel goed'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLThalia terug bij Leendert in B&B Vol Liefde: 'Het voelt heel goed'
RTL

Leendert heeft in 'B&B Vol Liefde' zijn zevende en laatste vrouw over de vloer, Francisca. Maar zijn hart ligt toch echt bij een ander: Thalia. Hij merkt dat hij haar nooit had moeten laten gaan.

"Als ik haar weer zie dan denk ik: ja, dat is de reden waarom ik haar toch zo leuk vind"

Francisca heeft vannacht een teken van boven gekregen. Ze heeft een boek gelezen met citaten uit de bijbel. "Heel toevallig lees je: ben je niet toevallig een koffer van een ander aan het uitpakken? Toen dacht ik inderdaad, ik ben een koffer van een ander aan het uitpakken. Het is niet mijn kleding waar ik in pas. En dat zijn metaforen. Ik pas niet in het systeem hier. Het zijn dingen die boven geregeld worden en ik volg dat eigenlijk letterlijk."

Leendert vertelt meteen dat hij het ook niet ziet zitten met Francisca. "Ik heb ook niet echt een gevoel van chemie." Ze besluiten dat het tijd is voor haar om maar meteen te gaan. Ze is er binnen de kortste keren vandoor en dat betekent dat vrouw nummer 7 ook weer huiswaarts is gekeerd. 

Leendert en Thalia nemen een break na onstuimige nacht in B&B Vol Liefde: 'De regie kwijt'
Lees ook

Leendert en Thalia nemen een break na onstuimige nacht in B&B Vol Liefde: 'De regie kwijt'

Maar Leendert zit niet bij de pakken neer en belt een oude bekende, Thalia. "Hoi Thalia, met Leendert." Na wat gebabbel komt Leendert meteen ter zake. "Zou je het leuk vinden om toch weer een keer hierheen te komen?" vraagt hij. "Ja, dat zou leuk zijn", antwoordt Thalia. "Voor hoeveel dagen?" Daar heeft Leendert maar een antwoord op: "Voor eeuwig."

Zo snel als Francisca vertrok, zo snel keert Thalia weer terug. Leendert heeft zich helemaal opgedirkt om de vrouw, die al lange tijd in zijn hoofd rondspookt, te ontvangen. "Wat een charmante man", zegt Thalia als ze Leendert na al die tijd weer ziet. "Je ziet er goed uit." Ze wordt blij van de omhelzing met Leendert. "Ik heb jou gemist", vertelt ze. Hij is ook erg blij om Thalia weer te zien. "Als ik haar weer zie dan denk ik: ja, dat is de reden waarom ik haar toch zo leuk vind. Ze ziet er fantastisch uit." 

De twee kunnen niet van elkaar afblijven. "Het is een heel fijn weerzien", zegt Leendert. "Jij bleef toch in mijn achterhoofd zitten." De andere dames kunnen niet tippen aan de Colombiaanse. "Ik voel mij helemaal happy. Ik straal", zegt Thalia blij. "Wij kunnen misschien iets moois opbouwen."

Leendert begint in plaats van te piano spelen, te zingen. "Een beetje verliefd", zingt hij. Ze duiken al snel de bekende hottub in, waar het niet alleen warm van het water is. De twee zoenen wat af. "De dingen gebeuren zoals ze moeten zijn", verklaart Thalia haar terugkeer. "De timing van het universum is perfect." Leendert voelt zich gelukkig. "Het voelt heel goed. Ik denk dat er de komende dagen iets heel moois kan groeien." 

De tijd zal het leren, maar het begin is er. B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Lees meer over
B&B Vol liefde