CALM DOWN

Selena Gomez ontkent dat nieuwe single over The Weeknd gaat

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty Images Selena Gomez ontkent dat nieuwe single over The Weeknd gaat
RTL

Na het uitbrengen van haar nieuwe nummer 'Single Soon' weten fans van Selena Gomez (31) het zeker: het nummer, dat gaat over het uitmaken van een relatie, móet wel over haar ex-vriend The Weeknd (33) gaan. De twee daten in 2017 kortstondig met elkaar, maar het is nooit bekend gemaakt waarom ze uit elkaar gaan. Selena roept alle speculaties hierover nu zelf een halt toe: zij ontkent dat het nummer over hem gaat.

"Ik wil geen traan zien, het is bijna weekend"

In het nummer 'Single Soon', twijfelt Selena over het uitmaken van haar relatie. Ze vraagt zich af of ze het via de telefoon moet doen, via een briefje in zijn jaszak of dat ze simpelweg moet verdwijnen. 'Ik wil geen traan zien, het is bijna weekend', zo zingt ze. 

Oud-Disneysterren Miley Cyrus en Selena Gomez brengen nieuwe muziek op dezelfde datum uit
Lees ook

Oud-Disneysterren Miley Cyrus en Selena Gomez brengen nieuwe muziek op dezelfde datum uit

Die laatste zin zou natuurlijk zomaar een hint zijn over haar relatie met The Weeknd, maar Selena heeft nu zelf op Instagram gereageerd dat dit 'absoluut niet waar' is. Eerder verklaart een bron dichtbij Selena ook al aan E! News dat de twee niet op een vervelende manier uit elkaar zijn gegaan. 'Afstand speelde zeker een rol in het einde van hun relatie. Maar het was een gezamenlijk besluit. Ze zagen elkaar weinig vanwege hun werk, maar het is niet op een nare manier geëindigd.'

Lees meer over
Selena GomezThe Weeknd