PRIL LIEFDESGELUK

Bram uit B&B Vol Liefde is verliefd, maar de vraag is: op wie?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLBram uit B&B Vol Liefde is verliefd, maar de vraag is: op wie?
RTL

De laatste aflevering van 'B&B Vol Liefde' doet vermoeden dat het avontuur voor Bram uit Zweden meer dan geslaagd is dankzij de komst van Carolien. Maar tijdens de langverwachte reünie wordt duidelijk dat de twee tóch ervoor hebben gekozen een punt te zetten achter hun prille relatie. Lang single is Bram echter niet, want hij is alweer verliefd! Alleen niet op Anna, zoals eerder wordt gedacht...

"Ik heb het heel erg leuk met haar, het gaat ook heel erg goed"

Met Carolien is het dus niets geworden en daarom probeert presentator Art Rooijakkers het tijdens de reünie van B&B Vol Liefde nog even bij de overige dames die helemaal naar Zweden zijn afgereisd om Bram te ontmoeten. Want wie weet heeft Bram besloten een van hen wel een tweede kans te geven.

Als Art bij Anna uitkomt en aan haar vraagt of ze misschien nog gevoelens heeft voor de bezige bij, worden haar emoties haar teveel en geeft ze aan geen antwoord te willen geven op die vraag. Kijkers zijn daarna overtuigd: Bram en Anna zijn een setje. Toch zit het anders, zo onthult Bram nu in een Q&A op YouTube waarin hij samen met zijn goede vriend Daniel het een en ander opheldert over de situatie.

Publiekslieveling Olof uit B&B Vol Liefde heeft tóch de liefde gevonden: 'Kriebelt'
Lees ook

Publiekslieveling Olof uit B&B Vol Liefde heeft tóch de liefde gevonden: 'Kriebelt'

Volgens Bram is de situatie rondom hem en Anna 'toch best een dingetje' en voelt hij zich genoodzaakt een aantal speculaties uit de wereld te helpen. "Ten eerste werd er gezegd dat ik contact had met Anna, tijdens ik wat met Carolien had, dat is niet waar. Dat is de grootste bullshit die er maar bestaat. Ik heb nooit contact gehad met andere meiden, vooral niet tijdens Carolien. Dat is absoluut niet waar", begint hij. "Dat zou ik Carolien nooit aandoen. Ik ben altijd heel erg open geweest tegen Carolien. Ze weet alles eerder dan wie dan ook, want zij is de eerste die ik bel als er wat is. Dus er is nooit wat geks gebeurd."

Bram wil ook benadrukken dat hij momenteel niets heeft met Anna en dat ze enkel goede vrienden zijn: "Ik vind Anna een fantastische vrouw, mooie vrouw, goed karakter, maar ik heb er niks mee. Ik heb geen relatie met haar, maar vriendschappelijk zeker. Het is echt een goede vriendschap. We zijn geen stelletje, totaal niet."

Toch is er wel iemand in zijn leven. "Het is nog allemaal pril, maar het is wel heel serieus. Ik heb het heel erg leuk met haar, het gaat ook heel erg goed", onthult hij. Omdat het allemaal nog zo vers is wil Bram het eerst nog allemaal 'even laten bezinken' voordat hij meer over zijn liefdesleven deelt. "Ook voor haar, er komt nu heel veel op ons af."

Ook Olof is inmiddels weer gelukkig in de liefde. Zijn nieuwe dame lijkt totaal niet op Marian, waarvoor hij eerder naar Portugal voor vertrekt. Aan Aran Bade vertelt hij alles over zijn prille liefdesgeluk:

B&B Vol Liefde kijk je terug bij Videoland.

Lees meer over
VideolandB&B Vol liefde