HAPPENS LATER

Comeback Meg Ryan in romcom uitgesteld door Taylor Swift-film

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPComeback Meg Ryan in romcom uitgesteld door Taylor Swift-film
RTL

De film 'What Happens Later', waarin actrice Meg Ryan (61) haar comeback maakt in een romantische komedie, wordt later uitgebracht dan gepland. De film zou aanvankelijk op 13 oktober uitkomen in de Amerikaanse bioscopen, maar op die dag verschijnt ook de concertfilm van zangeres Taylor Swift (33). De makers hebben daarom besloten de release uit te stellen.

De filmdistributeur maakte het nieuws via een bericht op sociale media bekend. Daarin wordt direct verwezen naar de film over de concertreeks The Eras Tour van Taylor. De aankomende romcom met Meg Ryan en David Duchovny in de hoofdrollen zal nu op 3 november verschijnen.

Meg Ryan nog niet uitgekeken op romantische komedies
Lees ook

Meg Ryan nog niet uitgekeken op romantische komedies

De film met Meg Ryan is niet de enige film die de releasedatum aanpaste vanwege de concertfilm van Taylor Swift. Dat gebeurde ook met de nieuwe film The Exorcist: Believer, die oorspronkelijk op 13 oktober zou verschijnen. De makers van die film besloten de release in Amerikaanse bioscopen een week te vervroegen om zo de overlap te voorkomen. Filmproducent Jason Blum schreef bij een aankondiging op X grappend 'Look what you made me do', verwijzend naar het liedje van de Amerikaanse zangeres. Ook deelde hij toen de hashtag #TaylorWins.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Taylor Swift