OOST, WEST, OP DE BOOT IS 'T BEST

Kanye West en partner geboycot na intiem boottochtje

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKanye West en partner geboycot na intiem boottochtje
RTL

Kanye 'Ye' West (46) en zijn vriendin Bianca Censori (28) zijn nooit meer welkom bij een bootverhuurder in Venetië. Het Italiaanse bedrijf heeft dat aan 'Daily Mail Australië' laten weten nadat de Amerikaanse rapper en zijn partner onlangs op één van hun boten waren gezien terwijl zij onzedelijke handelingen leken te verrichten.

"De chauffeur moest opletten voor het verkeer en zag deze obsceniteiten niet"

Op de foto's van de vaartocht zit Kanye met zijn blote billen op de rand van de kajuit, terwijl Bianca zich in de kajuit begeeft en op zijn schoot lijkt te leunen. Bootverhuurder Venezia Turismo Motoscafi is niet blij met de beelden.

"We distantiëren ons volledig van dergelijke daden en gedrag", stellen zij tegenover de tabloid. "Dhr. West en zijn vrouw zullen niet langer welkom zijn aan boord van de boten van ons bedrijf."

Persoonlijke hygiëne Kanye West zorgt voor huwelijksproblemen
Lees ook

Persoonlijke hygiëne Kanye West zorgt voor huwelijksproblemen

Hoewel het op de foto's lijkt alsof de stuurman van de boot ziet wat de rapper en zijn partner aan het doen zijn, ontkent het verhuurbedrijf dit. "De chauffeur moest opletten voor het verkeer en zag deze obsceniteiten niet", aldus het bedrijf.

"Als dit wel zo was geweest, zou hij onmiddellijk van boord zijn gegaan en de overtreders hebben aangegeven bij de autoriteiten." Volgens de verhuurder was er een derde persoon bij het gezelschap die het zicht van de kapitein belemmerde.

Kanye weet sinds de scheiding van Kim Kardashian vaker de krantenkoppen te halen:

Lees meer over
Kanye West