EIGEN OCHTENDSHOW

Tom de Graaf en Joe Stam verhuizen van Qmusic naar NPO 3FM

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Tom de Graaf en Joe Stam verhuizen van Qmusic naar NPO 3FM
RTL

Tom de Graaf en Joe Stam, bekend als sidekicks 'Tom van de intercom' en 'Joe Stagiair van de show' bij Mattie Valk (38) en Marieke Elsinga (37) op Qmusic, vertrekken naar NPO 3FM. De twee krijgen daar vanaf 1 januari een eigen ochtendshow, heeft BNNVARA bekendgemaakt.

"Met onze energie en muziek bezorgen wij de luisteraars hun dagelijkse cafeïneshot"

Tom noemt het 'een droom' dat de twee een eigen programma gaan maken. "Dat we daar nu de kans voor krijgen van BNNVARA, vinden we geweldig. Met onze energie en muziek bezorgen wij de luisteraars hun dagelijkse cafeïneshot."

Mattie en Marieke starten nieuw radioprogramma: 'Broertje helpen'
Lees ook

Mattie en Marieke starten nieuw radioprogramma: 'Broertje helpen'

Joe voegt daaraan toe: "Het klinkt misschien cliché, maar ik heb megaveel zin om met Tom dit avontuur aan te gaan bij 3FM. Jarenlang heb ik mogen meewerken aan een radioshow en het is nu tijd om dat helemaal zelf te gaan doen. Heel spannend maar zo tof!". De radiomakers werkten vijf jaar met Mattie en Marieke. Het team won in 2022 de Gouden RadioRing.

NPO 3FM-zendermanager Menno de Boer denkt dat Tom en Joe 'het verschil gaan maken' voor de zender. "Het 3FM-team werkt keihard aan frisse radio met positiviteit en avontuur. Tom en Joe ademen dat en hebben bewezen een echte connectie aan te gaan met de luisteraar."

Lees meer over
Mattie ValkMarieke Elsinga