CRY ME A RIVER

Nieuwe afleveringen Virgin River nu te zien bij Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNieuwe afleveringen Virgin River nu te zien bij Netflix
RTL

Hoewel het met deze tropische temperaturen niet bepaald weer is om lekker met een dekentje en een kop thee op de bank de kruipen, is dat wel précies wat we de komende dagen gaan doen (misschien met ijsthee). Vanaf vandaag zijn namelijk de eerste tien afleveringen van het vijfde seizoen van 'Virgin River' te zien bij Netflix.

De bewoners van het pittoreske stadje Virgin River hebben de afgelopen vier seizoenen al heel wat doorstaan, maar er staat hun nog veel meer te wachten. Eerder maakt de streamingdienst namelijk bekend dat het nieuwe seizoen 'verrassende nieuwe relaties bevat’ en tevens ‘een schokkende breuk, een moeilijke rechtszaak, een hartverscheurend afscheid en een bosbrand die de stad bedreigt'.

Ondertussen worstelt Mel met de toekomst van de kliniek, terwijl haar zwangerschap onverwacht een emotionele band met haar verleden oproept. Jack gaat op zijn beurt een aantal langverwachte confrontaties aan met zijn eigen demonen, en natuurlijk Charmaine.

Netflix bevestigt: 'Er komt een zesde seizoen aan van Virgin River'
Lees ook

Netflix bevestigt: 'Er komt een zesde seizoen aan van Virgin River'

Achter de schermen vindt er afgelopen seizoen een grote verandering plaats: showrunner Sue Tenny heeft het stokje overgedragen aan Patrick Sean Smith, wat betekent dat het nieuwe seizoen iets anders kan worden dan fans gewend zijn. Al heeft Patrick wel al beloofd dat hij trouw zal blijven aan datgene waar de fans zo van houden. "Het voelt als een community waar we allemaal bij horen en het is heel erg troostend, het geeft je hoop en dat is iets waar mensen deze dagen geen genoeg van krijgen."

Voor wie alle tien de afleveringen meteen besluit te bingen is er goed nieuws: op 30 november worden er ook nog twee zogeheten 'holiday episodes' toegevoegd.

Virgin River is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Robyn Carr en is één van de succesvolste Netflix-series. Niet gek dus dat er ook al een zesde seizoen is aangekondigd door de streamingdienst. Wanneer dat te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Lees meer over
NetflixVirgin River