B&BLIJVEN MAAR KOMEN

Wat vinden de makers van alle B&B Vol Liefde-kruisbestuivingen?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Wat vinden de makers van alle B&B Vol Liefde-kruisbestuivingen?
RTL

Hoewel de reünie al heeft plaatsgevonden, houdt 'B&B Vol Liefde' ons nog steeds in zijn greep. Elke dag duikt er wel weer een nieuw koppeltje op, zoals Bram en Esra. Wat vinden de makers hier eigenlijk zelf van? We vragen het ze deze week in De BLVD Podcast.

"Ook al hebben wij maanden voorbereiding en denken we het te kunnen voorspellen, ieder jaar blijkt dat weer niet zo te zijn"

Het lijkt haast alsof er ná B&B Vol Liefde meer drama ontstaat dan ín de afleveringen. Rob is wel blij met alle ontwikkelingen, zo vertelt hij in de podcast: "Als er zoveel daarna ontstaan is, dat houdt gewoon het programma levend. Ik vind het leuk."

In de rubriek De Mediawereld Ontrafeld duikt het kersverse podcast-trio (Rob, Bridget en Eric) eens even wat dieper in de materie en vragen ze ook de programmamakers om een reactie. Want hoe denken zij er eigenlijk over?

Bram van B&B Vol Liefde bevestigt relatie: maak kennis met zijn nieuwe vriendin
Lees ook

Bram van B&B Vol Liefde bevestigt relatie: maak kennis met zijn nieuwe vriendin

Het team van B&B Vol Liefde laat het volgende weten: 'Wij als programmamakers zijn heel blij om te zien dat er meer liefde wordt gevonden. Het is de eerste keer dat we een reünie hebben georganiseerd, en ja, vul een ruimte met leuke singles en er kan vast ergens een match ontstaan. Ook al hebben wij maanden voorbereiding en denken we het te kunnen voorspellen, ieder jaar blijkt dat weer niet zo te zijn.'

De programmamakers vertellen ook bijna dagelijks contact te hebben met de kandidaten die daar behoefte aan hebben: 'Dat er nog steeds zoveel aandacht is voor het programma is een megacompliment en prachtig om te zien hoe succesvol het is.'

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag een nieuwe aflevering. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Bridget MaaslandEric de MunckRob GoossensDe BLVD PodcastB&B Vol liefde