WAT EEN GEKKIGGEIT

Bram van B&B Vol Liefde bevestigt relatie: maak kennis met zijn nieuwe vriendin

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLBram van B&B Vol Liefde bevestigt relatie: maak kennis met zijn nieuwe vriendin
RTL

Het is geen groot geheim: na de reünie-aflevering van 'B&B Vol Liefde' wordt al duidelijk dat er iets moois in de lucht hangt bij Bram in Zweden. Maar wie zijn mysterieuze liefje is, blijft lange tijd onbekend. Tot nu...

"Het komt helemaal goed, ik weet het zeker"

In een video vertelt Bram dat hij inmiddels samen is met Esra. Zij probeert afgelopen seizoen het hart van Joy te veroveren. Waar het in Spanje niet lukt, vliegen de vonken erin Zweden wel van af. In de video belt hij met Esra en vertellen ze over hun prille liefdesgeluk.

Bram uit B&B Vol Liefde is verliefd, maar de vraag is: op wie?
Lees ook

Bram uit B&B Vol Liefde is verliefd, maar de vraag is: op wie?

"Tijdens de reünie hadden we eigenlijk totaal geen oog voor elkaar", begint Esra over het begin van hun sprookje. "Ik dacht: ik vind het nog wel leuk om hem eventjes te spreken, maar jij had echt zoiets van: dit is een Joy-meisje. Hier gaan we niet mee praten."

Meteen na de reünie gaan ze apart van elkaar met vrienden nog wat drinken in Amersfoort. Daar komen ze elkaar weer tegen. "Toen zijn we aan de praat geraakt en niet meer gestopt met praten", vertelt Esra. "Het klikte best wel goed en toen zei ik tegen jou: 'Het zou leuk zijn als je een keer bij mij langskomt.' En een week later was je er", zegt Bram. 

Bram wil het na B&B Vol Liefde rustig aan doen, maar dan slaat de vonk over. "Ik denk dat we wel kunnen zeggen dat we verliefd zijn geworden", gaat Esra verder. De twee hebben grote toekomstplannen. Hoewel Esra een operatie van haar moeder nog afwacht, is het de bedoeling dat ze aan het einde van de maand naar Zweden vertrekt. "Je hebt alleen maar een heenvlucht", zegt Bram over het samenwonen.

De twee hebben de afgelopen periode hun liefdegeluk stilgehouden, maar het hoge woord is er nu eindelijk uit. "We willen verder ontdekken hoe het is als je langere tijd samen bent en het is fijn als je daar de tijd voor hebt", vertelt Esra. "Het komt helemaal goed, ik weet het zeker", zegt Bram vastberaden. 

Lees meer over
B&B Vol liefde