TALENKNOB&BEL

Nieuwe dame van Bram onder de indruk van zowat alles in zijn B&B: 'Sick'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLNieuwe dame van Bram onder de indruk van zowat alles in zijn B&B: 'Sick'
RTL

Na het vertrek van Madelon hebben Bram en Yamie-Lee het rijk voor zich alleen in 'B&B Vol Liefde'. Maar er is een nieuwe liefdeskandidaat in aantocht. En die is niet op haar mondje gevallen.

"Ze gebruikt veel Engelse catchphrases, om het zo maar even te zeggen"

Madelons vertrek zorgt voor nieuwe energie bij Bram. "Ik zit 100 procent beter in mijn vel. Ik ben nu mezelf. Ik kan met Yamie nu lekker grapjes maken. Ik voel me echt super." Bram komt erachter dat Yamie-Lee 'heel filosofisch' in het leven staat. Het gaat haar namelijk niet om geslacht, maar om karakter. "Dat is het beste compliment dat je van iemand kan krijgen", vindt Bram. "Dan maakt geslacht niet uit, maar jij als persoon. Ik vind dat alleen maar positief." Ook Bram zelf wordt steeds opener, merkt Yamie-Lee.

Zoveel kost een nachtje in de B&B Vol Liefde-b&b's
Lees ook

Zoveel kost een nachtje in de B&B Vol Liefde-b&b's

Nieuwkomer Suus is onderweg naar de Zweedse B&B om het hart van Bram te veroveren. Wanneer hij haar bij de bushalte ophaalt, vraagt 'ie hoe haar reis was. "Ja, lang, maar wel sick." Daarmee bedoelt ze niet dat ze last had van reisziekte, het blijkt namelijk al snel een van haar Engelstalige stopwoordjes te zijn. "Heel sick", reageert ze wanneer ze Brams boerderij ziet. "Sick, hé."

Bram vertelt haar dat ze een eigen huisje heeft in de B&B. "Heel sick, wat een luxe." De 30-jarige Bram merkt dat Suus met haar 21 jaar jonger dan hij is. "Ze gebruikt veel Engelse catchphrases, om het zo maar even te zeggen. Dat doe ik ook wel, maar niet zóveel. Maar je merkt wel dat ze wat jonger is, maar daar heb ik geen problemen mee." Na nog wat Engelse krachttermen als nice, chill en stoked wordt het tijd voor ontspanning en drinkt het gezelschap een biertje in de tuin.

Yamie-Lee ziet dat Bram wel gecharmeerd is van Suus. "Zij is weer heel anders." Toch is ze bang dat ze niet gaat klikken met de nieuwste bezoekers. "Volgens mij is ze heel intens. Ze kwam heel druk over. Dat kan ook een beetje de zenuwen zijn. Maar persoonlijk kan ik niet zo goed tegen hele drukke mensen. Dus mogelijk moet ik een beetje oppassen dat ze niet ergens in mijn allergie belandt." 

Bram is juist wel enthousiast. "Ze is lekker positief. Dat vind ik wel ideaal. Ik kan er niet zo best tegen als mensen negatief zijn of dingen niet leuk vinden." Suus is blij dat ze er is en, zoals ze het waarschijnlijk zelf zou zeggen, here to stay. "Het is echt supertof hier."

Of Bram voor de jonge Suus valt en of Yamie-Lee gillend gek wordt van haar potentiële nieuwe allergie zie je in de volgende aflevering van B&B Vol Liefde, elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4 of bij Videoland. 

Lees meer over
B&B Vol liefde