PRIMA VERTOEVEN

Zoveel kost een nachtje in de B&B Vol Liefde-b&b's

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL/B&B Vol LiefdeZoveel kost een nachtje in de B&B Vol Liefde-b&b's
RTL

In 'B&B Vol Liefde' staat liefde natuurlijk op de voorgrond, maar dat wil niet zeggen dat de B&B’s van de kandidaten onopgemerkt blijven. Van luxueuze villa’s tot een zelfvoorzienend ‘kabouterhuisje’: je ziet het allemaal voorbij komen. Maar wat kost een overnachting in zo’n B&B nu eigenlijk? Wij zetten de prijzen voor je op een rijtje.

Bram

Bram woont in het prachtige Zweden op een zelfvoorzienende boerderij. Hij verhuurt een zogeheten 'kabouterhuisje', maar ook een 'viking cabin'. In het kabouterhuisje, dat gemaakt is van stenen uit de moestuin, verblijf je voor slechts 50 euro per nacht met maximaal twee personen. In de viking cabin, die gelegen is op de bovenverdieping van een oude schuur, staat een tweepersoonsbed maar kun je volgens Bram ook met meerdere mensen slapen. Ook deze kost slechts 50 euro per nacht.

Boeken kan hier

Debbie

Debbie woont in het prachtige  Sant Andreu Del Terri waar ze de B&B 123Ole B&B Can Portell runt. De prijzen verschillen per seizoen. In het laagseizoen (van 1 november tot eind februari) betaal je voor de goedkoopste kamers 95 euro. Je kunt ook met vier personen slapen in de ‘hooizolder’, hier betaal je 150 euro per nacht. In het middenseizoen (1 maart tot 30 mei) betaal je 100 euro voor de goedkoopste kamer en 125 euro voor de duurste kamer. Er is ook een woonwagen waar je voor 110 euro per nacht kan slapen, een vijftigjaren caravan waar je voor 80 euro kan slapen en een stalkamer waar je voor 97,50 kan slapen. In het hoogseizoen kost de goedkoopste kamer 115 euro en de duurste kamer 160 euro.

Boeken kan hier

Jan uit B&B Vol Liefde deed ook al mee aan dit programma
Lees ook

Jan uit B&B Vol Liefde deed ook al mee aan dit programma

Martijn

Als je je in het buitenland het liefst alsnog in Nederland waant, dan is de B&B Say Cheese van Martijn iets voor jou. De B&B ligt in Hua Hin in Thailand en heeft een Oranje aankleding inclusief Nederlandse menukaart. Je kunt er overnachten in een Deluxe kamer waarbij je kan kiezen uit een kamer met balkon (23 euro) en een kamer zonder balkon (17 euro). Daarnaast is er ook nog een familiekamer waar je met 5 personen kunt slapen. Hier staat een tweepersoonsbed, een stapelbed en een futon. Deze kamer kost 34 euro per nacht.

Boeken kan hier

Marian

Marian is de eigenaresse van de prachtige Vila Surga in de Algarve in Portugal. De villa heeft een gigantisch zwembad en ligt ook nog eens dichtbij golfbaan Santo António – Parque da Floresta. In het laagseizoen betaal je 500 euro per nacht en voor een week 3500 euro. In de zomer moet je nog meer neerleggen: je betaalt dan 736 euro per nacht.

Boeken kan hier

Walter

Mocht je wel van een beetje spiritualiteit houden, dan is de B&B van Walter helemaal jouw ding. De B&B Domaine Vert ligt in Frankrijk en heeft onder andere kampeeropties tussen april en oktober voor 30 euro per nacht. Voor een ander accommodatie met vier slaapkamers betaal je 130 euro per nacht voor twee personen in het hoogseizoen en in het laagseizoen 110 euro per nacht. Waltert heeft ook nog een vakantiehuisje dat hij voor minimaal 6 dagen verhuurt voor 134 euro per nacht in het hoogseizoen en 100 euro in het laagseizoen. Daarnaast heeft hij ook nog een yurt waar je voor 80 euro per nacht kan verblijven.

Boeken kan hier

Joy

Joy heeft een flinke B&B in Malaga in Spanje. Je kunt hier onder andere terecht voor een ‘romantic getaway’ in een tiny house met hottub voor 125 euro per nacht voor twee personen. Er is ook nog een grotere accommodatie waar je met 13 personen kan verblijven en waarbij je ook nog gebruik kunt maken van een sauna en zwembad. Deze kost 160 euro per nacht in het laagseizoen en in het hoogseizoen 440 euro.

Boeken kan hier. 

Leendert

Leendert heeft een knusse B&B in de Belgische Ardennen. Het is een oude watermolen uit 1850, met haardvuur en een kleine bieb. Een nachtje slapen in de molen kost je ongeveer 40 euro per persoon. Als je er alleen wilt verblijven kost dit je 70 euro.

Boeken kan hier

Petri

Petri heeft een gezellige chambres d’hôtes genaamd 'MaDamenFrance' in Frankrijk. Er zijn hier drie slaapkamers waar je kunt overnachten. In Chambre Simone heb je een kingsize bed met haard, badkamer en balkon waar je 85 euro per nacht voor betaalt. In Chambre Francoise slaap je iets kleiner en heb je een tweepersoons boxpring met eigen badkamer. Ook deze kamer kost 85 euro per nacht. In Chambre Marguerite slaap je op een boxspring die kan worden opgedeeld in twee 1-persoonsbedden. Er is een mogelijkheid voor een derde bed. Deze kamer kost 75 euro per nacht.

Boeken kan hier

Lees meer over
B&B Vol liefde