I'M THE PROBLEM, IT'S ME

Taylor Swift wint hoofdprijs MTV Video Music Awards met Anti-Hero

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Taylor Swift wint hoofdprijs MTV Video Music Awards met Anti-Hero
RTL

Superster Taylor Swift heeft de hoofdprijs van de Video Music Awards van MTV gewonnen. Zij maakte de video van het jaar bij haar hit 'Anti-Hero', de eerste single van haar album 'Midnights'. Het nummer is een verhaal over onzekerheden met een overduidelijk refrein: "Ik ben het, hallo, ik ben het probleem, ik ben het".

"Dit is ongelooflijk"

"Dit is ongelooflijk", zei de zangeres op het podium terwijl ze haar Moon Person-beeldje vasthield. "Het feit dat dit een prijs is waarbij de fans stemmen wie de winnaar is, betekent zoveel voor mij."

Bebe Rexha waarschijnlijk niet bij VMA's vanwege paniekaanvallen
Lees ook

Bebe Rexha waarschijnlijk niet bij VMA's vanwege paniekaanvallen

Rapper Ice Spice werd uitgeroepen tot beste nieuwe artiest. Stray Kids, een band die is samengesteld tijdens een realityshow, won de prijs voor beste K-pop en SZA maakte volgens de muziekfans de beste R&B-video voor het nummer 'Shirt'.

De Colombiaanse popzangeres Shakira werd geëerd met de Video Vanguard Award voor haar hele carrière. Na het uitvoeren van een tweetalige medley van haar hits, waaronder 'Hips Don't Lie' en 'Whenever, Wherever' dankte de zangeres haar fans. "Heel erg bedankt dat jullie mijn leger zijn en me helpen in al mijn veldslagen", zei ze.

Lees meer over
Taylor Swift