B&B VOL ZELFLIEFDE

Om deze reden wil Claudia uit B&B Vol Liefde jongeren helpen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland / RTLOm deze reden wil Claudia uit B&B Vol Liefde jongeren helpen
RTL

De 57-jarige Claudia wordt deze zomer in één klap een bekende Nederlander dankzij haar deelname aan 'B&B Vol Liefde'. De datingshow is voor haar een reis vol hoogte- en dieptepunten, wat alles te maken heeft met het gemis van haar man en het openstellen van haar hart voor een nieuwe man. In 'VROUW' vertelt Claudia nu dat ze haar bekendheid in wil zetten om anderen te helpen.

"Ik geniet van die bekendheid en wil het graag inzetten om anderen te helpen"

Denk je aan zelfdoding? Neem dan 24/7 gratis en anoniem contact op met 0800-0113 of chat op 113.nl

Claudia vertelt dat haar man twee jaar geleden uit het leven is gestapt. "Harold zorgde goed voor ons, alleen voor zichzelf lukte dat niet altijd." Haar man was alcoholist, waardoor het stel zou gaan scheiden. "Helaas heeft Harold het niet gered. Hij heeft zelfmoord gepleegd. Op de ergste manier: zonder briefje en zonder afscheid. Ik heb hem moeten vinden."

Marian van B&B Vol Liefde trakteert fans op beelden van dansende Olof
Lees ook

Marian van B&B Vol Liefde trakteert fans op beelden van dansende Olof

Voor de opnames van B&B Vol Liefde twijfelt Claudia of ze wel mee moet doen aan het programma, maar ze besluit er toch voor te gaan. Kijkers zien op sommige momenten een emotionele kant van haar. "Ik heb de afgelopen jaren keihard geknokt, maar ik moest blijkbaar nog door het laatste en zwaarste stukje heen. Dat was op tv te zien."

Inmiddels is Claudia gelukkig in de liefde met haar nieuwe vriend William en kan ze niet meer onherkenbaar over straat. "Ik geniet van die bekendheid en wil het graag inzetten om anderen te helpen. Ik krijg veel berichten van jongvolwassenen die kampen met een depressie en zelfs praten over zelfmoord." Claudia zegt dat ze haar man niet heeft kunnen helpen, 'dus dat hoop ik nu bij anderen wel te kunnen doen'.

In onderstaande video vertelt Claudia meer over haar nieuwe vriend.

Lees meer over
B&B Vol liefde