HOE GAAT HET NU MET?

Nina uit Vier Handen Op Eén Buik deelt update: 'Veel pijn'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© BNN VaraNina uit Vier Handen Op Eén Buik deelt update: 'Veel pijn'
RTL

Begin deze maand zien we in 'Vier Handen Op Eén Buik' hoe actrice Sanne Vogel de 20-jarige Nina op weg helpt. Nina is onverwachts zwanger geraakt van een tweeling en heeft ook al een zoontje uit een eerdere relatie. Ze woont noodgedwongen bij haar opa thuis. In de aflevering is duidelijk te zien dat het moederschap af en toe best zwaar is voor Nina en dat ze het moeilijk vindt om het achterste van haar tong te laten zien. In een interview met 'Veronica Superguide' deelt ze een update over haar huidige situatie.

"Ik moet gewoon blijven doorgaan"

In Vier Handen Op Eén Buik zien we dat Nina af en toe moeite heeft met consequent zijn. Haar peuter heeft geen vast slaapritme en Nina wil liever niet te streng zijn. Toch pakt ze het nu op aanraden van Sanne wat anders aan. "Ik moet wat strenger zijn, anders heb ik straks drie vervelende kinderen thuis. Sanne appt mij heel vaak hoe het gaat of belt mij. Ze stuurt ook weleens een pakketje."

20-jarige Nina barst in tranen uit in Vier Handen Op Eén Buik: 'Emmer is vol'
Lees ook

20-jarige Nina barst in tranen uit in Vier Handen Op Eén Buik: 'Emmer is vol'

Nadat Jari en Jace geboren zijn, gaat het niet zo goed met Jari en Nina. De twee hebben een laag immuunsysteem en moeten daardoor regelmatig naar het ziekenhuis. Nina vertelt dat er helaas geen vooruitgang is op dit gebied. Ze wacht momenteel een bloedonderzoek van de tweeling af en doktoren weten volgens haar nog niet wat er precies met ze aan de hand is. "We hopen dat ze er overheen groeien. Ze denken astma, maar dat is nog niet vastgesteld. Een secondopinion zei wéér wat anders."

Ook met de gezondheid van Nina wil het nog niet vlotten. "Uit maagonderzoek is gekomen dat mijn maag niet goed doorloopt. Ze weten nog niet of dat te maken heeft met de bevalling. Het gaat wel beter, maar ik heb nog wel heel erg veel pijn." De combinatie van haar slechte gezondheid en het opvoeden van drie kinderen valt haar af en toe heel zwaar, maar ze blijft haar beste beentje voortzetten. "Ik moet gewoon blijven doorgaan. Ik krijg wel hulp van mijn oom, mijn opa, mijn vriend en onze ouders." 

Ondanks haar moeilijke situatie heeft ze al de nodige stappen gezet. "Ik ben weer begonnen met studeren en wil pedagogisch medewerker worden. Een leuke baan en een eigen huisje zie ik ook wel voor me. Voor de rest zien we wel wat de toekomst brengt."

Lees meer over
Vier handen op één buik