DAS BALEN...

Waardevolle spullen Giel Beelen gestolen: 'Geniet ervan dieven'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWaardevolle spullen Giel Beelen gestolen: 'Geniet ervan dieven'
RTL

Een huwelijk en een baby: het privéleven van Giel Beelen (46) kan bijna niet beter. Toch komt er pech om de hoek kijken, want er is ingebroken in zijn auto.

"Hele muziekbestand van Radio4All is weg"

Na de première van de Kane-documentaire maandagavond loopt Giel terug naar zijn huurauto. Daar ziet hij dat zijn raam is ingeslagen. 'Wat een gedoe', schrijft Giel vervolgens op Instagram. Een gedoe is het zeker, want de radio-dj heeft waardevolle spullen in de auto laten liggen. 'Het is dom om twee laptops in een tas te laten, maar man, het is een betaalde parkeergarage.' 

Hoewel zijn laptops vervangbaar zijn, staat er ook iets waardevols opgeslagen op de apparaten: 'Hele muziekbestand van Radio4All is weg.' Ondanks de pech zal zijn nieuwe radiozender binnenkort 'toch wel in de lucht gaan', pent hij hoopvol. 

Giel Beelen Instagram Stories© Instagram @giels
Giel Beelen Instagram Stories

'Geniet ervan dieven', zegt hij vervolgens cynisch. Ondanks het slechte nieuws, kan Giel nog grapjes maken: 'Jammer voor jullie dat ik de autostoel nog niet had ingebouwd.' Giels vrouw Floor is momenteel in verwachting van hun eerste kindje samen. 

Lees meer over
Giel Beelen