ZERO FOX

Julia Fox doet opmerkelijke onthulling over (gebrek aan) seks met Kanye West

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesJulia Fox doet opmerkelijke onthulling over (gebrek aan) seks met Kanye West
RTL

In zijn muziek neemt Kanye West (46) geen blad voor de mond als het om seks gaat en rapt hij regelmatig over de meest expliciete dingen, maar of er buiten de studio net zoveel actie is..? In haar memoires doet zijn ex-vriendin Julia Fox (33) namelijk een opvallende onthulling.

"Er was ook helemaal geen seks. Daar ging het totaal niet om"

Op 10 oktober komt Julia's biografie Down the Drain uit en daarin gaat uiteraard ook een hoofdstuk over Kanye. De twee daten in 2022 ongeveer twee maanden met elkaar en worden in die periode bijna dagelijks met elkaar gespot. Julia geniet op dat moment al van enige bekendheid als actrice, maar door haar relatie met Kanye is ze ineens één van de meest gefotografeerde vrouwen ter wereld.  

Kanye West en partner geboycot na intiem boottochtje
Lees ook

Kanye West en partner geboycot na intiem boottochtje

Aan de New York Times vertelt Julia dat ze niet over alles openlijk kan praten in haar boek en daarom ook een paar dingen heeft moeten censureren. Zo wordt de naam van Kanye nergens genoemd, maar heeft ze het over 'de artiest'. Julia vertelt onder andere dat 'de artiest’ er destijds alles aan doet om zoveel mogelijk publiciteit te genereren voor de relatie en dat dit hem ook lukt.

Uiteindelijk blijkt de relatie ook niet veel meer te zijn dan een publiciteitsstunt, want waar Julia in haar boek absoluut niet terughoudend is in praten over haar seksuele escapades, rept ze met geen woord over haar seksleven met Kanye. En daar is volgens haar een heel logische verklaring voor: "Er was ook helemaal geen seks. Daar ging het ook totaal niet om."

Kanye zal zich weinig aantrekken van de onthullingen, want hij is inmiddels gelukkig getrouwd met Bianca Censori. Zij wordt door vrienden van de rapper ook wel de 'Kanye Whisperer' genoemd, omdat ze de enige persoon zou zijn die met hem kan praten. "Zij weet precies wat ze moet zeggen zonder dat hij op haar afknapt", zo zegt een insider in The U.S. Sun

Kim Kardashian, Kanyes ex-vrouw, vindt het lastig om te zien dat hij zich steeds vreemder is gaan gedragen. Zij herkent haar voormalige geliefde inmiddels niet meer terug:

Lees meer over
Kanye West