DE KEUZE IS GEUZE

Inbox Monica Geuze stroomt vol met vrouwen die seks willen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPInbox Monica Geuze stroomt vol met vrouwen die seks willen
RTL

Dat Monica Geuze (28) één van de meest begeerde vrijgezelle vrouwen van het land is, is geen geheim. En nadat ze heeft onthuld dat ze weleens seks zou willen hebben met een vrouw, melden ook veel dames zich in groten getale in haar DM's. Dat vertelt ze in de podcast 'Geuze & Gorgels' aan haar maatje Kaj Gorgels (33).

"Sinds dat ik zei dat ik wel een keer scharen wilde proberen, stroomt mijn DM wel vol met lesbische vrouwen die er wel zin in hebben"

Na haar uitspraken hebben meer dan genoeg dames zich gemeld bij de presentatrice, vertelt ze. "Sinds dat ik zei dat ik wel een keer scharen wilde proberen, stroomt mijn DM wel vol met lesbische vrouwen die er wel zin in hebben." Helaas voor Monica - en de vrouwen - zit er nog geen match tussen. "Ik ben er nog niet eentje tegengekomen waarvan ik dacht: met jou wil ik het ook." Toch heeft ze de hoop niet opgegeven, want ze geeft toe dat ze nog lang niet alle dm's heeft gelezen. 

Monica Geuze wil meedoen aan Lang Leve de Liefde
Lees ook

Monica Geuze wil meedoen aan Lang Leve de Liefde

Bij de botenparade op Pride Amsterdam deze zomer blijkt ook maar weer hoeveel vrouwelijke fans de presentatrice heeft. Kaj blikt terug: "Een vrouw die zag jou. Toen deed ze twee vingers naar haar ogen en daarna naar jou. Zo van: ik zie jou. En toen begon ze gewoon met haar platte hand vol op haar kut te slaan. (...) Die was echt wild van jou. Echt bezeten was ze van je." Kaj vindt het 'mooi om te zien' dat Monica in de smaak valt bij het vrouwelijk schoon. 

Voorlopig nog geen vrouw dus voor Monica. Gelukkig houdt Rijk Hofman haar wel eventjes bezig:

Lees meer over
Monica Geuze