LANG LEVE DE LIEFDE VIPS

Monica Geuze wil meedoen aan Lang Leve de Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonica Geuze wil meedoen aan Lang Leve de Liefde
RTL

Talpa heeft met 'Lang Leve de Liefde' gouden dating-tv in handen. Ook Monica Geuze (28) is fan, vertelt ze aan de talkshowtafel van Humberto Tan (57). Als er wordt teruggeblikt op een tenenkrommend fragment, maakt de presentatrice zelfs kenbaar zelf mee te willen doen.

"Ik vind Lang Leve de Liefde echt een fantastisch programma"

Humberto toont het fragment waarin een vrouw voorstelt om de heupen los te gooien met de man die net de deur komt binnenlopen, om 'de spanning er een beetje uit te dansen'. Daar bedankt hij vriendelijk voor, maar ze laat hem haar danspret niet bederven. En dus knalt 'Ladada (Mon dernier mot)' van Claude uit de speakers en legt ze haar datingpartner het stilzwijgen op, terwijl ze zelf helemaal in de muziek op lijkt te gaan. Niet à la Walter van B&B Vol Liefde, want echt los gaat ze niet. En dat maakt het wellicht des te ongemakkelijker. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Deze twist in Lang Leve de Liefde had niemand zien aankomen
Lees ook

Deze twist in Lang Leve de Liefde had niemand zien aankomen

In de studio van Humberto wordt er gegierd om het fragment. "Dit is zo goed gemonteerd", lacht Noa Vahle, die als genomineerde voor de Televizier-Ring Talent is aangeschoven. "Die ongemakkelijkheid altijd en dan duurt het net te lang." Mede-genomineerde Jurre Geluk komt voor de twee op. "We gaan toch niet met z'n allen zitten lachen hierom, het is toch lief dat mensen zich zo kwetsbaar opstellen en dat laten zien, hallo?" 

Monica, die naast Talent ook genomineerd is voor de Televizier-Ring Online-videoserie, valt hem bij: "Ik vind Lang Leve de Liefde echt een fantastisch programma." "Ga er zelf maar eens in", vervolgt Jurre. "Is eng hoor, denk ik." Waarop Monica besluit: "Ik zou dat dus wel leuk vinden een keer. Ik heb dat dus met heel veel programma's: dat ik het wel wil doen, maar dat ik het dan wil zonder camera's. De Alleskunner VIPS lijkt me ook zo leuk, maar dan zonder camera's." 

"Lang Leve de Liefde VIPS", stelt Noa voor. "Ja, dat lijkt me heel leuk", reageert Monica. 

"Ik zou wel meedansen, denk ik", vestigt Humberto de aandacht terug op het getoonde filmpje. Monica net zo: "Tuurlijk, want je wilt het minder ongemakkelijk maken voor haar." Zij vindt hém de ongemakkelijke in dit verhaal. "Want hij doet niet mee."

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien bij SBS6. Humberto zie je van maandag tot en met vrijdag rond 22:00 bij RTL 4 en kun je terugkijken bij Videoland.

Toch is het B&B Vol Liefde dat afgelopen zomer de harten van kijkers steelt. Het programma is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring die op 12 oktober wordt uitgereikt. Hieronder zie je hoe Aran Bade B&B-houder Debbie verrast met het nieuws over de publieksprijs: 

Lees meer over
Monica GeuzeLang Leve de Liefde