B&BEDANKT

Deze programma's maken kans op de Gouden Televizier-Ring

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/ANP/BNNVARADeze programma's maken kans op de Gouden Televizier-Ring
RTL

Het is eindelijk zover: de drie genomineerden van de Gouden Televizier-Ring zijn bekend. Deze drie programma's hebben de meeste stemmen gekregen en maken op 12 oktober kans op die felbegeerde publieksprijs.

B&B Vol Liefde

Hoe kan het ook anders? De datingshow B&B Vol Liefde weet deze zomer vele kijkers te vermaken met de liefdesperikelen van Debbie, Bram, Petri, Walter, Marian, Leendert, Martijn en Joy. Van 'spiruwaliteit' tot een verknipte laurierboom. En niet alleen tijdens, maar ook ná de aflevering van B&B Vol Liefde blijft het programma veelbesproken door de liefdesperikelen van de B&B-eigenaren. Niet voor niets dus maakt het programma kans op de Gouden Televizier-Ring. 

Bram van B&B Vol Liefde bevestigt relatie: maak kennis met zijn nieuwe vriendin
Lees ook

Bram van B&B Vol Liefde bevestigt relatie: maak kennis met zijn nieuwe vriendin

De Oranjezomer

Ook De Oranjezomer maakte afgelopen zomer furore. Het is de vervanger van grote broer Vandaag Inside en ruim een maand lang de enige talkshow op Nederlandse televisie. Terwijl Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee van hun welverdiende vakantie genieten, komt Hélène Hendriks - die overigens ook genomineerd is in de categorie presentator - met een luchtige talkshow op SBS. Met haar gasten maakt ze elke dag een spraakmakend programma dat veel kijkers heeft vermaakt en geïnformeerd. 

Oogappels 

Het nieuwe seizoen van Oogappels is net van start gegaan en de dramaserie heeft meteen iets te vieren met de nominatie voor de Gouden Televizier-Ring. In de serie volgen we gezinnen met pubers die elk hun eigen problemen hebben. Oogappels weet de kijker te raken met herkenbare gebeurtenissen uit het leven van ieder mens. 

De uitreiking van de Gouden Televizier-Ring is op 12 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. 

Lees meer over
B&B Vol liefdeDe OranjezomerOogappelsGouden Televizier-Ring