OOGAPPELTJE VOOR DE DORST

Oogappels krijgt ook een zesde seizoen: 'Willen allemaal dat het nog even doorgaat'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Mark de BlokOogappels krijgt ook een zesde seizoen: 'Willen allemaal dat het nog even doorgaat'
RTL

Nog eventjes wachten en dan begint het vijfde seizoen van 'Oogappels'. Maar nu is al bekend dat er een zesde seizoen van de hitserie komt. De opnames starten binnenkort, zo meldt 'VARAgids' in een interview met Bracha van Doesburgh (42).

"Vaak heb je met series dat het na een paar seizoenen toch sleets wordt"

De televisiegids zegt in het vraaggesprek met Bracha: 'Jullie gaan ook bijna beginnen met opnames van het zesde seizoen. Je bent dus nog niet uitgekeken?' Daarop zegt de actrice nog lang niet uitgekeken te zijn op haar personage Fabie. "We willen allemaal dat het nog even doorgaat", vertelt Bracha over de gesprekken die de makers en acteurs hebben gevoerd. 

Dit kun je verwachten van de eerste aflevering van het nieuwe Oogappels-seizoen
Lees ook

Dit kun je verwachten van de eerste aflevering van het nieuwe Oogappels-seizoen

"Vaak heb je met series dat het na een paar seizoenen toch sleets wordt", zegt Bracha. Maar met deze serie is dat niet het geval. "Wat ook fijn is aan Oogappels is dat we met een ensemble cast zijn, met die meerdere gezinnen. Daardoor zijn de opnames overzichtelijk." 

Bracha merkt ook dat de serie erg geliefd is bij de kijkers. "Mensen herkennen zich erin. Oogappels ademt een soort universele menselijkheid; het gaat over het leven met al zijn mooie, maar tevens ingewikkelde dingen die iedereen wel meemaakt. Je bent niet alleen." 

Het vijfde seizoen van Oogappels start vanaf woensdag 13 september om 20.30 uur bij NPO 1. 

Lees meer over
Bracha van DoesburghOogappels