DE MEESTERDIEF IS TERUG

Oui oui: seizoen 3 van Lupin nu te zien bij Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Emmanuel GuimierOui oui: seizoen 3 van Lupin nu te zien bij Netflix
RTL

Fans van de Franse Netflix-hitserie 'Lupin' moesten twee jaar lang geduld hebben, maar kunnen hun geluk nu niet (Di)op: meesterdief Assane (Omar Sy, 45) is terug voor het langverwachte derde seizoen. In de nieuwe reeks van de mysteriethriller zien kijkers hoe Frankrijks most wanted zijn terugkeer maakt. De eerste recensies zijn alvast lovend.

Mocht je Lupin nog nooit gezien hebben: de Netflix-serie over Assane Diop, die wraak wil nemen nadat zijn vader uit het leven stapt vanwege een onterechte beschuldiging wegens diefstal, is wereldwijd een gigantische klapper. De serie vol geniale ontsnappingen en meesterlijke inbraken is de op twee na grootste internationale hit voor Netflix ooit; enkel Squid Game en Bridgerton deden het beter. En nu kan dus eindelijk seizoen 3, dat bestaat uit zeven afleveringen, gebinged worden.

Lupin verstopt releasedatum seizoen drie érgens op Netflix
Lees ook

Lupin verstopt releasedatum seizoen drie érgens op Netflix

Aan het einde van het tweede seizoen is te zien hoe Assane, op dat moment de meest gezochte crimineel van Frankrijk, op de vlucht gaat voor de politie. "Ik kom terug", belooft hij zijn zoon, waarna hij uit beeld rent. Die belofte komt de gentleman-inbreker na, met alle gevolgen van dien. Want met de politie en schurken die op wraak zinnen op z'n hielen, zijn zowel Assane zelf als zijn geliefden hun leven niet zeker. 

De releasedatum van het derde seizoen maakte Netflix op speelse wijze bekend. In een video gaf Assane aan pientere fans de mededeling dat hij de datum ergens op Netflix verstopt had. Aan hen de taak om de code te kraken. Met succes: Lupin-liefhebbers wisten uit te vogelen dat de derde reeks op 5 oktober 2023 van start zou gaan.

Eerder dit jaar deelde Netflix al de eerste beelden van niet alleen het nieuwe seizoen van Lupin, maar ook van onder meer Bridgerton en Stranger Things

Lees meer over
Omar SyNetflixLupinNetflixserie