NETFLIX & THRILL

Netflix komt met nieuwe horrorserie The Fall of the House of Usher

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Eike Schroter/NetflixNetflix komt met nieuwe horrorserie The Fall of the House of Usher
RTL

Het mag dan officieel pas op 31 oktober Halloween zijn, bij Netflix wordt de griezelige feestdag alvast op 12 oktober ingeluid. Vanaf dan is namelijk de nieuwe horrorserie 'The Fall of the House of Usher' te zien bij de streamingdienst. De eerste beelden beloven een hoop goeds. En bloed.

In de acht afleveringen die The Fall of the House of Usher telt, volgen we de meedogenloze broer en zus Roderick en Madeline Usher. Samen hebben ze Fortunato Pharmaceuticals uitgebouwd hebben tot een imperium van rijkdom, privileges en macht. Maar geheimen uit het verleden komen aan het licht wanneer de erfgenamen van de Usher-dynastie beginnen te sterven door toedoen van een mysterieuze vrouw uit hun jeugd...

Oui oui: seizoen 3 van Lupin nu te zien bij Netflix
Lees ook

Oui oui: seizoen 3 van Lupin nu te zien bij Netflix

De serie is gebaseerd op het werk van de Amerikaanse schrijver Edgar Allan Poe, die afgelopen jaar nog wordt toegezongen tijdens het songfestival door de Oostenrijkse inzending.

Het creatief brein achter The Fall of the House of Usher is Mike Flanagan, die eerder al voor Netflix werkt en de geprezen horrorseries The Haunting of Bly Manor en The Haunting of Hill House maakt. Wie die al gezien heeft, zal in The Fall of the House of Usher enkele bekende gezichten terugzien, onder wie Kate Siegel.

The Fall of the House of Usher is vanaf 12 oktober te zien bij Netflix. 

Deze horrorfilm wordt nu al de engste van 2023 genoemd: 

Lees meer over
NetflixNetflixserie