HART ONDER DE RIEM

Tim Hofman dankbaar voor steun na doodsbedreiging

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTim Hofman dankbaar voor steun na doodsbedreiging
RTL

Tim Hofman (35) heeft gisteren, na het nieuws over de moorddreiging, veel steun ontvangen. Op Instagram staat hij stil bij de steunbetuigingen door iedereen te bedanken.

"Het was overweldigend veel"

Op Instagram Stories schrijft Tim: 'Dank voor de support gisteren.' De steunbetuigingen komen uit allerlei hoeken. 'Het was overweldigend veel: op sociale media, privé en op straat. Ik heb niet alles kunnen beantwoorden, maar wel gezien.'

Het heeft hem goed gedaan, laat hij weten. Over de volgende stappen rondom deze bedreiging laat hij nog niets los. 'Inhoudelijk kom ik zo snel mogelijk terug op de zaak. Wilde voor nu dus vooral even dank je wel zeggen. Groet en be safe.' 

Instagram Stories Tim Hofman © Instagram @debroervanroos
Instagram Stories Tim Hofman

BNNVARA maakte maandag bekend dat in september een gewapende man het gebouw van de omroep binnen was gelopen. Hij verklaarde daar dat hij was gekomen om Tim om het leven te brengen. De verdachte kon korte tijd later worden aangehouden. Over zijn motief is niets bekend.

De presentator liet zich maandagavond ondanks 'een vreemde dag' zien bij een tafelgesprek in De Balie in Amsterdam. Hij sprak daar met onder anderen de Amerikaanse senator en oud-presidentskandidaat Bernie Sanders.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Tim HofmanBNNVARA