TROUW BLIJVEN

Debbie uit B&B Vol Liefde in trouwjurk naar Televizier-Gala: 'Hangt maar in de kast'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDebbie uit B&B Vol Liefde in trouwjurk naar Televizier-Gala: 'Hangt maar in de kast'
RTL

Wie kent haar na deze zomer niet; Debbie de Jong uit de hit-datingshow 'B&B Vol Liefde'? Het programma is dit jaar zo'n groot succes gebleken dat de makers en deelnemers genomineerd zijn voor de Gouden Televizier-Ring. En dan wil je er natuurlijk op je best uitzien. Debbie doet een jurk aan die ze maar één keer eerder aan heeft gehad, haar trouwjurk. Dat heeft ze verteld in de talkshow 'Humberto'.

"Ik had gehoopt dat ik kon zeggen: hij moet ingenomen worden"

Presentator Humberto Tan vraagt Debbie of haar outfit al klaar is. "Bijna, ja", antwoordt ze dan. Vervolgens deelt Humberto dat het gaat om de trouwjurk die Debbie droeg toen ze jaren geleden met acteur Alfred van den Heuvel trouwde.

"Ik weet het niet", begint Debbie dan. "Iedereen heeft het erover. Het is toch een beeldschone jurk? En ik denk: Dat ding hangt maar in de kast. Ik heb hem maar een keer aan gehad."

Door Debbie uit B&B Vol Liefde is Chantal Janzen nu op tv te zien
Lees ook

Door Debbie uit B&B Vol Liefde is Chantal Janzen nu op tv te zien

Dan grapt Debbie: "Ik had gehoopt dat ik kon zeggen: hij moet ingenomen worden, maar dat is ook niet zo." De ontwerper die de jurk heeft ontworpen voor Debbie, gaat deze ook weer vermaken. En of haar nieuwe liefde Paul net zo'n rood pak als Alfred destijds gaat dragen? "Nee, een rood pak. Nee", zegt hij op die vraag. Debbie: "Nee, er zijn grenzen toch?"

De B&B Vol Liefde-sterren zijn zo langzamerhand Nederland binnen gekomen om aanwezig te zijn bij het grootste tv-evenement van het jaar. RTL Boulevard sprak onder meer Joy, Dani, Marian en Martijn bij aankomst in Nederland:

Lees meer over
B&B Vol liefde