BLANK SPACE

Deadpool 3-regisseur wil rol Taylor Swift niet bevestigen noch ontkennen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDeadpool 3-regisseur wil rol Taylor Swift niet bevestigen noch ontkennen
RTL

Regisseur Shawn Levy, die momenteel de derde Deadpool-film maakt, wil ontkennen noch bevestigen dat zangeres Taylor Swift (33) een rol in de film speelt. Dat heeft hij gezegd in gesprek met 'The Wrap'. De geruchten dat Taylor in de film zal verschijnen zijn aangewakkerd nadat zij werd gezien met Levy en hoofdrolspeler Ryan Reynolds (46).

"De geruchten zijn luid"

"De geruchten zijn luid", bevestigt de regisseur aan The Wrap. "Maar ik ga er niets over zeggen, ik ben niet dom. Dat heeft twee redenen: ze gaan over Taylor Swift, en ze gaan over een Marvel-film. Jullie zullen moeten afwachten."

Taylor Swift is goed bevriend met Blake Lively, de vrouw van Ryan. Er doen al veel geruchten over de sterrencast van Deadpool 3 de ronde. Zo zou ook Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe in de film te zien zijn, in een tot nu toe geheime rol.

Daniel Radcliffe speelt vermoedelijk 'geheime rol' in Deadpool 3
Lees ook

Daniel Radcliffe speelt vermoedelijk 'geheime rol' in Deadpool 3

De film werd gedraaid toen in augustus de acteurs in Hollywood begonnen te staken. Deadpool 3 was de eerste grote blockbuster die daar last van had. Ryan speelt de hoofdrol van Wade Wilson, een spitsvondige huurmoordenaar die als hij kanker blijkt te hebben, akkoord gaat met een mysterieus experiment. Hierbij raakt hij zwaar verminkt en krijgt hij superkrachten.

Behalve Ryan zal ook Hugh Jackman in de film te zien zijn, als zijn beroemde personage Wolverine. De film staat nu gepland voor medio 2024, mits de opnames op tijd kunnen worden hervat. Dit hangt af van de onderhandelingen tussen de studio's en de acteurs, die nog steeds bezig zijn.

Intussen gaan er ook veel geruchten rond over Taylor Swifts relatiestatus: 

Lees meer over
Taylor Swift